Nieuws

Gepubliceerd op 20 april 2016 | door Redactie

0

Geslaagde Koningsdag 2016

Het was droog! Laten we daar maar mee beginnen. De weersverwachtingen waren ronduit slecht te noemen. En gezien het weerbeeld van de afgelopen dagen verbaasde het waarschijnlijk ook niemand dat de jaarlijkse solexrace tijdens Koningsdag werd afgelast en dat de Jirnsumer Kat de vrijmarkt verplaatst had naar binnen, in de Attent.

Komt Koningsdag, komt mooi weer! Geheel tegen de verwachtingen in is het droog. Geen hagel, regen of natte sneeuw, maar droog en geregeld een zonnetje.
De Attent was een goed idee en was ook goed gevuld met vrijmarkt verkopers en nieuwsgierige kopers. Grabbeltonnen, fruitstokjes en cupcakejes te midden van uitgestalde waar zoals puzzels, woonaccessoires, speelgoed en boeken. Er was zelfs een dans-act! Buiten waren twee springkussens, een suikerspinkraam en er was spijkerslaan voor de jeugd.
Tot slot was er in de Fantast nog duo “Bakker en Niehaus”. Gewapend met viool en gitaar zorgden deze heren voor een gezellige afsluiter.

Het was geen Koningsdag zoals voorgaande jaren met een overvloed aan zon, maar de organisatie zal ongetwijfeld tevreden zijn.

 

DSC_0869

 

DSC_0870

 

DSC_0873

 

DSC_0880

 

DSC_0874

 

DSC_0875

 

DSC_0879

 

DSC_0878

 

 

 

 

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen