Nieuws

Gepubliceerd op 18 juni 2017 | door Redactie

0

Ruimte voor romte

Plannen maken voor de leefomgeving, op basis van wat leeft onder de bevolking. Dat is het doel van de bijeenkomst “Ruimte voor Romte” die de gemeente Leeuwarden komende woensdag, 21 juni, organiseert in It Kattehûs. De avond begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Hieronder vindt u de tekst van de uitnodiging van de gemeente:

Wat maakt de omgeving waarin u woont, werkt en leeft zo bijzonder?
Is dat de weidsheid van het boerenlandschap, de mensen die er wonen, de kleine dorpen of is dat juist de mooie waterrijke natuur? En hoe kijkt u aan tegen ontwikkelingen zoals duurzame energie, landbouw en recreatie?
Samen met u als bewoner wil de gemeente Leeuwarden een plan opstellen voor uw leefomgeving voor de komende jaren. Wat verdient extra aandacht? Wat moet er behouden blijven of versterkt
worden? En welke kansen en bedreigingen zijn er voor de leefbaarheid in uw omgeving?

Onder de noemer ‘Ruimte voor Romte’ organiseert de gemeente Leeuwarden zes bijeenkomsten. Als inwoner kunt u hier uw ideeën kwijt, uw mening geven en uw
zorgen kenbaar maken. De oogst van alle bijeenkomsten, ziet de gemeente als belangrijke bouwsteen voor het nieuwe omgevingsplan voor het buitengebied Zuid, dat het komend jaar wordt opgesteld. Op deze avonden krijgt u alle ruimte mee te denken over de romte om u heen.

Burgemeester en wethouders Gemeente Leeuwarden
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen