Nieuws

Gepubliceerd op 21 februari 2022 | door Redactie

0

Glasvezelcampagne

Het bedrijf DELTA Fiber Netwerk start vandaag een glasvezelcampagne voor de dorpen in het zuiden van gemeente Leeuwarden. Naast Grou zijn dat Baard, Bears, Easterlittens, Hilaard, Húns, Idaerd, Jellum, Jirnsum, Jorwert, Mantgum, Reduzum, Warten, Weidum, Wergea, Wirdum, Wytgaard. Als 20% van de inwoners per kern ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 27 april 2022 een abonnement af te sluiten bij één van de aangesloten telecomaanbieders, Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl, komt er daar glasvezel.

Alle inwoners van de zeventien dorpen die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting kunnen zich vanaf nu aanmelden. Inwoners die op de hoogte willen blijven van de voortgang van de campagne en meer willen weten over glasvezel kunnen zich op gavoorglasvezel.nl inschrijven op de nieuwsbrief. Meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van glasvezel zullen in circa 45 minuten gedeeld worden op een online informatieavond op woensdag 2 maart om 19:30 uur. Tijdens deze informatieavond geeft DELTA Fiber Netwerk ook antwoord op de veelgestelde vragen en is er de mogelijk om live vragen te stellen via de chat.

Vanaf woensdag 23 februari is aan het Halbertsma’s Plein 2 in Grou het Glasvezel Informatiepunt geopend. Je kunt binnenlopen van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bronnen: 
Deltafibernetwerk
De Grouster

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen