VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 9 december 2006 | door Redactie

0

1931 VOETBALVERENIGING IRNSUM 2006

viert dan haar jubileumfeest. We hebben het uiteraard over de voetbalvereniging, welke daarnaast een belangrijke sociale functie vervult binnen het dorp.

’It Oare Oranje’ bestaat 75 jaar. En dit wordt op 28 december a.s. ’s avonds gevierd met een receptie en een kleine ‘afterparty’. Dit vindt allemaal plaats in zalencentrum De 2 Gemeenten. De receptie begint om precies 20:00 uur (in de grote zaal) en de ‘afterparty’ start om ca. 22:00 uur.

Receptie
De receptie is uitsluitend toegankelijk voor genodigden, dus voor hen die de afgelopen weken hier een officiële uitnodiging voor hebben ontvangen. Hier moet je dus denken aan (oud)leden, (oud)kaderleden en vrijwilligers, donateurs, afgevaardigden van diverse verenigingen en sponsoren.
Tijdens de receptie wordt er twee maal een open forum o.l.v. Sjouke Lousma (Omrop Fryslân) gehouden en ook wordt het al veel besproken jubileumboek door wethouder Anne Jochem de Vries aan het bestuur overhandigd.

‘Afterparty’
Na de receptie is er een – besloten – jubileumfeest in het bruine café van De 2 Gemeenten. Naast bovengenoemde groep mensen verwachten we natuurlijk dat hier alle spelersvrouwen en de voor de vereniging ‘bekende’ supporters aanwezig zullen zijn.
Spelers van de diverse selecties hebben al laten weten dat ze er alles aan zullen doen om dit een bijzonder gezellig feest te laten worden. De jubileumcommissie heeft i.s.m. De 2 Gemeenten voor livemuziek gezorgd.

De jubileumcommissie en het bestuur zien vol enthousiasme en gepaste trots uit naar deze ‘oprichtingsdatum’. Na een lange voorbereiding is er eindelijk iets tastbaars. Samen met alle genodigden en hun partners hopen we er een goede, gezellige en niet te vergeten avond van te maken.

Jubileumcommissie,
Abe, Jeltsje, John, Marcel, Sije Bennie en Tineke

1931 VOETBALVERENIGING IRNSUM 2006
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen