Festiviteiten Kommisje no image

Gepubliceerd op 1 februari 2009 | door Redactie

0

ALS Friesland volop in voorbereiding voor ALS Midzomerdag

Het team ALS Friesland organiseert in samenwerking met de Festiviteiten Kommisje “De Jirnsumer Kat” dit evenement. Vanaf december zijn er alweer regelmatig bijeenkomsten om er ook in 2009 een geslaagde dag van te maken. Vorig jaar werd er een bedrag van ruim 45.000 euro opgehaald.

Een geweldig resultaat!

Na het grote succes van 2008 was er geen twijfel meer over een jaarlijks vervolg voor dit evenement. 20 juni kan men op de fiets stappen om geld bij elkaar de trappen voor het goede doel. Dit onder het mom van de campagne: “Trap ALS de wereld uit!” Naast de fietstochten is er een beachvolleybaltoernooi en diverse andere spelen die worden verzorgd door de verschillende sportverenigingen uit Jirnsum. Naast het sport -en spelprogramma zijn er ook weer muzikale acts van verschillende regionale artiesten. De veiling en verloting zullen ook zeker niet ontbreken dit jaar!

Niet alleen in de maand juni komt er geld binnen op de ALS rekening ook in de winterperiode doneerde de gemeente Boarnsterhim een flink geldbedrag. Maar liefst 1300 euro was het bedrag waarmee ze ALS Friesland gelukkig maakten. Naast de gemeente zijn er al enkele andere sponsortoezeggingen en worden er al leuke veilingartikelen aangeboden. Het belooft weer een bijzonder jaar te worden.

De opbrengsten en donaties die binnenkomen op de rekening zullen volledig beschikbaar worden gesteld aan Stichting ALS Nederland en komt geheel ten goede aan het onderzoek naar de behandeling van ALS.

Op 24 februari wordt er op Nederland 2 het programma “Het zal je maar gebeuren” uitgezonden. Deze uitzending gaat over ALS. Een filmploeg van de E.O. heeft Ronald de Haan enkele malen gevolgd en hij zal ook in deze uitzending te zien zijn.

Wij zullen jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom 20 juni. Er zal regelmatig wat te lezen zijn in de Stim fan Jim of op Jirnsum.com.

Voor meer informatie: www.alsfriesland.nl of www.stichting-als.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑