Nieuws no image

Gepubliceerd op 6 maart 2012 | door Redactie

0

30 Juni ALS Midzomerdag 2012

U kunt weer op de fiets stappen om geld bij elkaar te trappen voor ALS. Dit jaar de keus uit 25km, 50km of 100km . U kunt ook de wandelschoenen aantrekken voor een prachtige wandelroute. Iedereen kan zich op de dag zelf inschrijven en er worden bijzonder mooie tochten uitgestippeld. Voor basisschoolkinderen hebben wij dit jaar weer een sponsorkaart. Door middel van deze kaart kunnen kinderen zich laten sponsoren door vrienden, familie en buren en zo een bedrag bij elkaar fietsen voor ALS!

Naast deze fiets en wandeltochten zijn er verenigingen die activiteiten organiseren, muzikale optredens van onder andere Dubeldyk, Janneke Brakels en Jelle B!, een veiling met diverse items en een verloting, waarbij de prijzen weer bijzonder zijn. We komen weer bij u langs met ALS loten. 

Wilt u met uw vereniging, stichting of commissie onderdeel uit maken van de ALS Midzomerdag, dan vragen we u aanwezig te zijn op donderdagavond 5 april 20.00 uur in de bovenzaal bij Café de Fantast.

Naast dat het belangrijk is om geld in te zamelen, willen we met de ALS activiteiten ook aandacht vragen in de media. ALS is een relatief onbekende spierziekte en wij hopen er op deze manier meer naamsbekendheid aan te geven.

U kunt voor meer informatie of om onze projecten te volgen kijken op www.alsfriesland.nl

We zullen u via de Stim fan Jim en Jirnsum.com zoveel mogelijk op de hoogte houden van alle ALS ontwikkelingen.

Vrijwilligersgroep ALS Friesland.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen