VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 28 februari 2009 | door Redactie

0

5 dagen voetballen in de zomervakantie en/of 3 dagen in de herfstvakantie

Van maandag tot en met vrijdag draait in Havelte, Bakkeveen, Gasselte en Sneek (hier 3 dagen, specifiek voor kinderen met een beperking) dan alles om de bal.

 

In de herfstvakantie doen we dat nog eens dunnetjes over. Dan gaat het op 10 accommodaties om 3 dagen (zonder overnachting) voetballen.

 

 

In alle gevallen staan de voetbaldagen onder leiding van gediplomeerde trainers en is er een gevarieerd voetbalprogramma met onder meer 4-tegen-4, 7-tegen-7 en trainingen. Keepers krijgen vanzelfsprekend hun eigen, specifieke training.

Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue (dus shirt, broek, kousen) en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je mee thuiskomen!

Programma vijfdaagsen

·         Periode               : zomervakantie

·         Doelgroepen     : – F-pupillen t/m B-junioren
                               – volwassenen met een beperking

Het programma begint op maandag om 10.00 uur en eindigt op vrijdag om 16.00 uur. De deelnemers overnachten in tenten en uiteraard wordt naast een goed voetbalprogramma ook gezorgd voor ontbijt, lunch en diner.

Programma driedaagsen

·         Periode               : herfstvakantie

·         Doelgroepen     : E- en D-pupillen en C-junioren)

Het programma duurt elke dag van negen uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Er zijn dus geen overnachtingen. In de ochtend is het vooral trainen en in de middag zijn er wedstrijdvarianten waar vele fraaie prijzen zijn te winnen. Daar tussen wordt er voor een lunch gezorgd en is er tijdens het voetbalprogramma volop sportdrank beschikbaar.

Deelnemerskosten

De kosten van deelname variëren. Voor een overzicht van de kosten kijk je op het landkaartje zoals dat op de site www.knvb.nl/voetbaldagen vermeld staat. Als je in jouw district klikt kies je een locatie en vindt daar alle informatie. Betalen kan via de machtiging die elders op diezelfde site staat. Via een PDF-document dat je moet downloaden, invullen en versturen naar het juiste district. Mét handtekening van de ouder of begeleider.

Snel inschrijven

Op deze site vind je straks alle accommodaties, inclusief plaats en data, alsook andere belangrijke informatie. Inschrijving voor de voetbaldagen in de zomervakantie is mogelijk tot 1 juni 2009. Voor de herfstvakantie is dat mogelijk tot 1 oktober 2009. Vanwege het succes van de afgelopen jaren adviseren wij je snel in te schrijven. Dan weet je zeker dat je komende zomer en/of herfst van de partij bent.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen