VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 9 juni 2007 | door Redactie

0

5de dag Jubileumweek: Voetbalspektakel Jeugd met SC Heerenveen

Gedurende 1½ uur werd er door de jeugd een parcours afgelegd welke was uitgezet en begeleid werd door een aantal afgevaardigden van SC Heerenveen: Anja, Gerrit-Jan, Danny en Jaring. Zij zorgden er, tesamen met een aantal vrijwilligers van VV Irnsum, dat het parcours op de juiste manier werd afgelegd. 

  

Na een welkomst woord van SC Heerenveen, werd aan de jeugd een blauw Univé shirt uitgereikt in welke zij deze middag het spektakel mochten volgen. Na afloop moest het shirt wel weer terug, volgens de leiding….

Alle jeugdleden hadden thuis een brief ontvangen waarin de uitnodiging en een paspoort zat. Dit paspoort werd deze middag gebruikt om de scores op de verschillende onderdelen te noteren. In totaal werden er 5 onderdelen afgelegd en omdat de temperatuur bijna tropisch was, werden er extra pauzes ingelast zodat iedereen weer even op krachten kon komen. 

 

 

 

Na afloop van het spektakel, welke gesponsord werd door Univé, werden de paspoorten afgestempeld waarmee werd aangetoond dat het parcours met succes was afgelegd. Verder mochten de kinderen toch de shirts allemaal houden en kregen ze ook nog een Fean-fun pakket mee naar huis.

Vanuit de Jubileum commissie werden nog consumptie bonnen uitgedeeld welke na afloop van deze middag bij de snackbar met veel enthousiasme werden ingewisseld. Wellicht een beetje te enthousiast want het resultaat was dat de snackwagen het gewicht van de jeugd niet helemaal aan kon, waarmee de koelvitrine van zijn plek schoof ……
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen