Nieuws Siesoo - kopie

Gepubliceerd op 24 december 2013 | door Redactie

0

Aan alles komt een einde..

28 Jaar geleden streek Greetje Vaartjes-Beuker vanuit Leeuwarden in Jirnsum neer met als doel het openen van een eigen kapsalon. Dat het meteen een schot in de roos was had ze natuurlijk nooit gedacht. Dat het 28 jaar later nog steeds mensen van heinden en ver aan zou trekken voor een knip-, krul-, verf- of stylebeurt overtreft waarschijnlijk haar stoutste verwachtingen.
En toch is dat waar!
In 1993 kwam Ineke erbij, die het in 2008 van Greetje overnam. Zo werden de rollen omgedraaid, maar dat maakte voor de dames geen verschil. De onderlinge band groeide en de clientéle ook. Voor Ineke en Greetje een goede reden om er een derde persoon bij te betrekken. Jantina werd aangenomen en een trio was compleet.
Tussen alle knipbeurten door bleef Greetje haar hobby’s uitoefenen wat haar uiteindelijk heeft doen besluiten dat ze hier meer tijd aan wilde besteden. “De meiden redden zich wel”, heeft ze vast gedacht.
Vanuit haar atelier aan huis wordt de schaar ingeruild voor een penseel en wordt naar hartelust piano gespeeld. Greetje heeft zich ook ingeschreven bij de Zonnebloem-boot om als vrijwilligster verstandelijk- en lichaamlijk beperkte mensen te helpen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Eén ding is dan ook wel zeker: Greetje zal gemist worden in het dorp, maar ze zal zich zeker niet vervelen.
Namens de Jirnsummer bevolking: Greetje, bedankt en succes!

Siesoo - kopie

DSC 0038 - k
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen