Nieuws no image

Gepubliceerd op 3 april 2005 | door Redactie

0

Acht Jirnsumers afgestudeerd bij K@t en Mûs

Gedurende de maand maart hebben de cursisten vier woensdagavonden op rij gewerkt om de grondbeginselen van computers, Word, internet en email onder de knie te krijgen. Uit de evaluatieformulieren blijkt dat iedereen het een nuttige cursus vond. Maar het was niet alleen nuttig maar ook erg gezellig!

Een enkeling vond het niveau te laag, voor op de overige punten gaf iedereen een positief oordeel. De meeste cursisten zijn geïnteresseerd in een vervolgcursus bij K@t en Mûs. De een wil meer weten van tekstverwerking met Word, de ander van Excel, Internet/email of telebankieren.Koos en Klaasje van Dijken met certificaatOok Jantje Terra en Tjeppie Karsten met vlag
en wimpel geslaagd!


Deze eerste cursus werd gegeven door Richtsje Stornebrink en Rienk de Vries, beide lid van Jirnsum Online. De volgende cursus (april) wordt gegeven door twee personen van buiten de commissie, Marianne Nugteren en Koos Stornebrink. Zo kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Ben je bijvoorbeeld goed in Word of Excel en wil je deze kennis graag overbrengen op andere Jirnsumers? Meld je dan door een email te sturen naar Rienk de Vries of bel 602653.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen