Nieuws no image

Gepubliceerd op 16 juni 2006 | door Redactie

0

Aldereinwurk Boarnsterhim

Er werken meerdere cliëntadviseurs bij Aldereinwurk Boarnsterhim. Een cliëntadviseur is een professioneel onafhankelijk werkende deskundige, die luistert, de weg wijst en kortdurende begeleiding biedt. De cliëntadviseurs van Aldereinwurk werken op de terreinen welzijn, administratie van financiën, wonen, mobiliteit, eenzaamheid en zorg. Zij kunnen u net dat steuntje in de rug geven, dat u nodig heeft om uw zelfstandig functioneren te handhaven. Voor deze ondersteuning hoeft u niet te betalen.
Daarnaast ondersteunt Aldereinwurk Boarnsterhim op verzoek bij het opzetten van allerlei projecten, waaronder Internetcafé’s, waar ouderen onder meer terecht kunnen voor computercursussen.
Aldereinwurk Boarnsterhim wil ouderen stimuleren om maatschappelijk actief en zelfstandig te blijven en op te komen voor de eigen wensen en behoeften. Ook werken wij aan het bevorderen van de leefbaarheid in de woonomgeving. Met dit doel worden er bijvoorbeeld dorpsgesprekken georganiseerd, waarbij ouderen en jongeren met elkaar in contact worden gebracht.

Aldereinwurk Boarnsterhim is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur, via telefoonnummer 0566- 62 31 36.

Postadres is: 
François Haverschmidtwei 2
8914 BC Leeuwarden
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen