Nieuws no image

Gepubliceerd op 13 maart 2002 | door Redactie

0

Alex van Rees gekozen tot sporttalent van het jaar!

In zalencentrum De 2 Gemeenten waren ca. 150 aanwezigen getuige van het feit dat de 8-jarige Jirnsumer en lid van de Voetbalvereniging Irnsum te midden van alle sporters deze titel kreeg toebedeeld. De titel was verdiend door achtereenvolgens in zijn leeftijdscategorie Fries Kampioen (te Drachten) en Nederlands Kampioen (te Rosmalen) te worden.

Schijnbaar bedeesd door alle belangstelling was het minstens zo opvallend hoe Alex van Rees in alle nuchterheid de prijs in ontvangst nam. Op de vraag wat zijn doel voor de toekomst was antwoordde Alex namelijk vrij relaxt: “Zo hoog mogelijk, maar het liefst bij Heerenveen”. Jurylid Germ van Essen liet met enige humor weten dat – indien deze missie niet zal slagen – er ongetwijfeld bij Cambuur nog wel wat te realiseren valt.

Eveneens werden tijdens deze avond door wethouder Bijlsma de sportkampioenen over 2001 gehuldigd. Ook hier verscheen een Jirnsumer op het podium. Het was atleet Koen Mous, jeugdlid van atletiekvereniging Atleta uit Grou, die alle hulde tot zich kreeg. Hij is reeds in december 2001 als ‘Indoor Atletiekkampioen’ in de bloemetjes gezet vanwege zijn klinkende overwinning bij het hoogspringen (1.45 mtr).
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen