Kattekuorke schoolreis

Gepubliceerd op 27 juni 2012 | door Redactie

0

Schoolreisje 5 juni 2012

Schoolreisje naar de kinderboerderij It Bûthús

Op 5 juni vond weer het jaarlijkse schoolreisje plaats voor onze peuters. Zoals altijd was het weer spannend wat het weer ging doen en of we naar It Bûthús in Sneek of Ballorig in Heerenveen zouden gaan. Gelukkig was het mooi en zonnig weer en konden we om 8.45 uur richting Sneek vertrekken.
Rond 9.15 uur kwamen we aan in Sneek. Als eerste gingen we een kijkje nemen bij de diverse dieren zoals een hangbuikzwijn, pauw, kippen, geiten, konijnen en een ezel. Daarna mochten de kinderen hun vertier zoeken in de speeltuin. De peuters konden zich vermaken op de schommel, wipwap, glijbaan, trekkers, draaimolen of zandbak.
Daarna was het tijd voor een pauze en kregen de peuters limonade en een zakje chips. De ouders konden een praatje maken onder het genot van een kopje koffie of thee met een plakje cake. De peuters konden daarna nog even lekker spelen in de speeltuin. Eventjes later kwam juf Anneke nog langs met een heerlijk ijsje!
Doordat de tijd voorbij gevlogen was, moesten we al snel weer richting Jirnsum vertrekken om weer op tijd terug te zijn. Rond 11.35 uur kwamen we weer bij de Peuterspeelzaal aan en konden we terugkijken op een geslaagd schoolreisje.

schoolreis
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑