Nieuws no image

Gepubliceerd op 21 juli 2010 | door Redactie

0

Alles rondom en van de start SKS-Skûtsjesilen bij Lokale Omroep

De volgende dag, zaterdag 24 juli, begint ’s middags om één uur de rechtstreekse uitzending over en van de eerste SKS-skûtsjesylwedstrijd in Grou.
U zult dan getuige zijn van de laatste voorbereidingen van de schippers en hun bemanning op deze wedstrijd van het seizoen; gevolgd door het live-verslag; en daarna de “neipetearen”. De uitzending duurt tot ongeveer vijf uur.

Zondagmorgen 25 juli zorgt de lokale omroep, volgens traditie, in een extra lange uitzending van Tsjerkelûd voor een integrale uitzending van de Skipperstsjinst; die in de Grouster Sint Piterkerk wordt gehouden. Deze uitzending begint om 9 uur en zal tot ongeveer 11 uur duren.

De presentatoren, verslaggevers, technici, en bootjesbemanning Hanneke van der Hei, Dik van der Hei, Douwe Velstra, Haaije Pijl, Sieger Rinsma, Marieke Sytema, Binne Sjonger, Ronald Niemarkt, Douwe Anema, Ruben Vellinga, Henny van der Hei, Coby Laanstra, Baukje Brouwer, en Meije Mulder zullen ervoor zorgen dat u alles (van dichtbij) kunt volgen. Na deze uitzending volgen nog de programma’s “Wekker Wurde” en “Rengerspôle Radio”.

De lokale omroep “De Boarnsterstim” is te ontvangen en te beluisteren op de 96.1 Mhz-FM op de kabel, 105.6 Mhz-FM in de ether en op de livestream van de website www.boarnsterstim.nl
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑