Nieuws no image

Gepubliceerd op 17 april 2009 | door Redactie

0

ALS Friesland update!

Midzomerdag. Dit jaar, zoals u weet voor de tweede keer in Jirnsum. Net als in 2008 wil ALS Friesland er samen met de Festiviteiten Kommisje “De Jirnsumer Kat” een geslaagde dag van maken. Het geweldige succes van vorig jaar met een financieel resultaat van ruim 45.000 euro, kan en mag alleen maar een mooi doel zijn om dit jaar naar toe te werken. We doen samen met jullie ons best.

Het programma zal er in grote lijnen hetzelfde uitzien als vorig jaar. U kunt weer op de fiets stappen om geld bij elkaar te trappen voor ALS. U kent de campagne: “Trap ALS de wereld uit!” Iedereen is welkom om mee te fietsen voor het goede doel en zo de ALS-patiënten een hart onder de riem te steken. Voor basisschoolkinderen hebben wij dit jaar weer een sponsorkaart. Door middel van deze kaart kunnen kinderen zich laten sponsoren door vrienden, familie en buren en zo een bedrag bij elkaar fietsen voor ALS!

Volleybalvereniging Iverto gaat weer een beachvolleybaltoernooi organiseren. Hier kunnen alle volleyballiefhebbers per tweetal aan mee doen! Andere sportverenigingen zorgen dit jaar weer dat we kunnen spikerslaan en sjoelen, maar ook voor de jeugd zijn er verschillende spellen. Gymnastiekvereniging LOCI geeft enkele demonstraties! Naast het sport -en spelprogramma zijn er ook weer muzikale acts van verschillende regionale artiesten, dit jaar is er onder andere een optreden van Jitiizer. Voor de veiling en verloting worden al ontzettend leuke dingen aangeboden!

Kom dus zelf in beweging en doe mee aan een van de activiteiten op zaterdag 20 juni. De opbrengsten en donaties die binnenkomen op de rekening van ALS zullen volledig beschikbaar worden gesteld aan Stichting ALS Nederland en komt geheel ten goede aan het onderzoek naar de behandeling van ALS. Kijk voor opgave of voor actueel nieuws op de website www.alsfriesland.nl

Trap ALS de wereld uit!

Team ALS Friesland:
Ronald, Bauke, Erik, Jappie, Jan, Watze en Linda.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen