Nieuws no image

Gepubliceerd op 10 februari 2010 | door Redactie

0

ALS Update

We zullen weer alles op alles zetten om er weer een geslaagde dag van te maken. Het geweldige succes van de afgelopen 2 jaar, namelijk €45.000 en €70.000 en redelijk veel naamsbekendheid, doet ons zeker aansporen om ook dit jaar voor een geweldig resultaat te gaan. Maar ook voor ons geldt: “Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst.” Gelukkig krijgen we van alle kanten hulp aangeboden en zijn er geweldige persoonlijke initiatieven. We doen samen met jullie ons best!

Het programma van 19 juni zal er in grote lijnen hetzelfde uitzien als de afgelopen twee jaar. U kunt weer op de fiets stappen om geld bij elkaar te trappen voor ALS. Dit jaar de keus uit 25km, 50km of 100km. Iedereen kan zich op de dag zelf inschrijven en er worden bijzonder mooie tochten uitgestippeld. Voor basisschoolkinderen hebben wij dit jaar weer een sponsorkaart. Door middel van deze kaart kunnen kinderen zich laten sponsoren door vrienden, familie en buren en zo een bedrag bij elkaar fietsen voor ALS!

Nederland moet tijdens het WK dit jaar, het op 19 juni opnemen tegen Japan, deze poulewedstrijd kunt u komen bekijken op groot scherm. Daarnaast zijn er verenigingen die spelletjes organiseren, muzikale optredens, veiling en een verloting.

Niet alleen in de dagen rondom de ALS Midzomerdag is men actief voor ALS Friesland. Zo komen er het hele jaar door diverse individuele acties die ons ondersteunen! Opbrengsten van verjaardagen, openingen en bruiloften mogen wij op ons ALS Friesland rekening verwelkomen. Dit zijn natuurlijke geweldige bijdragen. Het benefietdiner is dit jaar voor de 2e keer. Roelof Keizer zal op 12 en 13 maart een heerlijk 4-gangen vergassingsdiner bereiden. Voor vrijdag 12 maart kunt u nog reserveren!
Naast dit alles is er nog een groot project! ALS goes Alpe d’Huez. 31 fietsers uit Jirnsum, Sneek, Zwolle en omgeving zullen eind mei de Alpe d’Huez beklimmen. Op 27 mei vertrekken ze naar de Franse Alpen om op zaterdag 29 mei de beklimming te starten vanuit het dorp” Le Bourg d’Oisans. Door zowel individuele als gezamenlijke sponsoring zullen zij een bedrag bij elkaar fietsen voor Stichting ALS Friesland. U kunt ze steunen via:  www.alsvrienden.nl
Naast dat het belangrijk is om geld in te zamelen, willen we met de activiteiten rondom 19 juni ook aandacht vragen in de media. ALS is een relatief onbekende spierziekte en wij hopen er op deze manier meer naamsbekendheid aan te geven.

U kunt voor meer informatie of om onze projecten te volgen kijken op  www.alsfriesland.nl

ALS Friesland
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen