KV Irnsum Attent-ledenpartij-1

Gepubliceerd op 3 mei 2009 | door Redactie

0

‘Attent Supermarkt’ Senioren ledenpartij 30 april

Prachtig kaatsweer en een behoorlijke opkomst want er zijn toch wel een redelijk aantal kaatsers aan het genieten van de Meivakantie buiten Jirnsum.
Met in totaal 27 deelnemers op papier, gingen de kaatsers na 12.00 uur van start ‘in de race’ om de eerste krans van het seizoen te bemachtigen. Iedereen kon in totaal 3 keer kaatsen waarbij de Dames B door een wat mindere deelname iedere keer in een andere samenstelling aan de slag mochten.
Dat 3 keer kaatsen echt wel voldoende was voor zo’n eerste keer, zullen de meeste kaatsers de volgende dag wel gemerkt hebben. Stijve spieren, beurse handen en bij sommigen zere handen als gevolg van het kaatsen met een nieuwe kaatswant die toch wel heel strak zit zo in het begin.
 
Deze eerste ledenpartij werd gesponsord door ‘Attent Supermarkt’  in de vorm van waardebonnen welke bij onze buurtsuper besteed kunnen worden. Hierbij willen we onze sponsor en ook onze barkeeper Roel hartelijk danken voor hun bijdrage!
 
Na spannende en gezellige kaatspartijen waarbij sportiviteit de boventoon voerde, werden rond 17.00 uur de prijzen als volgt verdeeld:
Dames A:
1. Dorien van Steen
    Judith Schaap
    Alida Miedema
2. Anita Kant
    Jeanette Keulen
    Jildou Wijtsma
Dames B:
1. Siska Keulen
2. Gerry v/d Berg
Heren:
1. Anno Wijtsma
    Roel Elzinga
2. Douwe Elzinga
    René van der Meer
Attent-ledenpartij-1
Attent-ledenpartij-2
Attent-ledenpartij
Attent-ledenpartij-Dames-A
Dames A: Alida, Judith en Dorien
Attent-ledenpartij-Dames-B
Dames B: Gerry en Siska
Attent-ledenpartij-Heren
Heren: Roel en Anno
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑