Nieuws no image

Gepubliceerd op 14 juli 2002 | door Redactie

0

Auto Jirnsumer met tectyl bespoten

Daar aangekomen zagen ze direct wat er aan de hand was. Zijn witte Peugeot Expert, welke wordt gebruikt voor het uitoefenen van zijn beroep, was met een soort tectyl bespoten. Aan de achterkant was duidelijk de simpele tekst ‘Fuck you’ waar te nemen, terwijl aan de zijkant niet nader te verklaren tekens waren gezet.

De Jirnsumer was enigszins verbouwereerd toen hij de situatie in ogenschouw nam. “Dit moet in de vroege ochtend zijn gebeurd, want de smurrie is nog redelijk vers en niet verregend”, aldus de Jirnsumer. Direct na de inventarisatie van de schade werd de politie ingelicht. Deze maakte in opdracht van de Jirnsumer een proces-verbaal op.

De Jirnsumer weet niet of het een daad van naïef vandalisme is of dat de dader een boodschap wilde overbrengen. Dat laatste zou misschien te maken kunnen hebben met de hobby en tevens beroep van het ‘slachtoffer’, namelijk muskusratvanger.

“Als het een kerel is meldt hij zich vandaag nog” zegt de Jirnsumer, die direct na het vertrek van de politie is begonnen met het weghalen van de tekst. Met wasbenzine lukt het hem nog aardig om de lak schoon te krijgen. Nu even afwachten of de lak geen blijvende schade heeft opgelopen. In ieder geval zal ook de verzekeringsmaatschappij op de hoogte worden gebracht.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen