Festiviteiten Kommisje 2

Gepubliceerd op 3 juni 2014 | door Redactie

0

Avondwandeldriedaagse en Boottocht 50+


Avondwandeldriedaagse

De eerste avond hebben we met ongeveer 40 wandelaars de 8 van Jirnsum gelopen, vanaf de Wijde Steeg richting Ald Skou en daarna weer terug Jirnsum in om vervolgens richting Friens te lopen. Bij de stempelpost bij de 2 gemeenten kon er een heerlijk ijsje gehaald worden.

De tweede avond hebben we het rondje om Raerd gelopen. In Raerd stond de stempelpost klaar en hier kon men wat drinken, een mueslireep of een appel nemen. Deze avond waren we ook weer met 40 wandelaars.

De derde avond was de route iets korter zodat ook kinderen mee konden lopen. Deze avond was er speciale route uitgezet midden door de weilanden. De laatste avond waren er zo’n 70 wandelaars. Aan het einde kreeg iedereen een gerbera.

Wij willen iedereen bedanken voor hun deelname!

Boottocht 50+
Afgelopen zaterdag was het zover de boottocht voor de 50-plussers stond op het programma! Om 11.00 uur zijn vanaf de Wijde Steeg richting Joure gevaren en vervolgens via Sneek weer terug naar Jirnsum. Het was een prachtige dag met een heerlijk zonnetje, mar de wind was af en toe nog wel koud. Zanger Berend zorgde voor een uitstekend sfeertje aan boord. Wij vonden het een zeer geslaagde dag en willen iedereen bedanken voor de gezelligheid!

1
2
3
4
5
6
7
8
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen