Festiviteiten Kommisje

Gepubliceerd op 16 augustus 2002 | door Redactie

0

Ballonnen sieren luchtruim Jirnsum op

Tussen zes en halfzeven arriveerden de kinderen bij de sportzaal. De FK had al enig voorwerk verricht, zodat een ieder snel zijn of haar ballon in ontvangst kon nemen. Opmerkelijk was dat het hier om een partij verouderde ballonnen ging, getuige de tekst ‘Merkecommissie’. Dat laatste ging overigens aan menigeen voorbij en stond het grote enthousiasme en plezier van de kinderen sowieso niet in de weg.


Dat sommigen moeite hadden om de ballon tot een uur of zeven in de hand te houden behoefd geen nadere uitleg. Het is immers uiterst interessant om te zien dat de ballon eerder het luchtruim in gaat dan de rest. Maar soms gaat het ook per ongeluk en moet er troost worden gezocht bij de ouders. Het kind verlangt dan van hen dat ze bij de FK weer een nieuwe ballon bemachtigen. Of dat steeds gelukt is …

In ieder geval werd de heldere blauwe hemel verrijkt met ballonnen van verschillende kleuren. De lichte bries die uit het zuidoosten kwam zorgde ervoor dat de ballonnen koers zetten richting Sneek/Bolsward. Wat het eindstation van de ballonnen zal zijn wordt t.z.t. duidelijk worden. De FK hoopt veel van de aangehechte kaartjes terug te mogen ontvangen.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen