Nieuws no image

Gepubliceerd op 28 juni 2003 | door Redactie

0

Banden lek gestoken in straten Jirnsum

De dader, een 38 jarige Jirnsumer, woont sinds een aantal jaren aan De Heareburch in Jirnsum. Kort na elf uur is hij begonnen met het lek steken van banden. Eerst moesten twee auto’s op de Rijksweg het ontgelden en daarna één op de Fonterbuorren. Tot slot twee personenauto’s op De Heareburch, waaronder de auto van de buurvrouw van de dader. Voor deze vrouw was het al de tweede keer dat dit was voorgevallen.

De vernielzuchtige Jirnsumer is een aantal malen eerder in opspraak geweest. Vorig jaar april werd hij overigens nog ontslagen van rechtsvervolging. Toen had hij ook diverse strafbare feiten gepleegd, waaronder ook het beschadigen van auto’s en het bedreigen van personen. Dit laatste was onlangs ook nog het geval. Op de Rijksweg werd een vrouw in woord en gebaar met de dood bedreigd.

De buurt zit zo langzamerhand aardig in de maag met deze man. Er is met diverse instanties gesproken, echter zonder resultaat. Ook een dringende brief van Plaatselijk Belang aan B&W van de gemeente Boarnsterhim en Stichting Woonwille (de verhuurder van de woning van de man) heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen