VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 28 oktober 2002 | door Redactie

0

Bauke de Haan nog één dag voorzitter

‘Het gezicht van de vereniging’ stopt er mee. Gezien het aantal dienstjaren zou het geen verrassing moeten zijn bij de leden. Maar wel gezien de reden. Deze reden zal de scheidende voorzitter nog één keer, als daar vanuit de vergadering behoefte aan is, gaan vertellen.

Het is natuurlijk publiek geheim dat het seizoen 2001-2002 een uiterst vervelend seizoen is geweest. Met als dieptepunt de perikelen rond en na de wedstrijd Irnsum – Read Swart.

Maar ook in een aantal seizoenen ervoor gebeurden er vervelende dingen. Op zich niet iets om direct je bestuursfunctie ter beschikking te stellen, maar wel als mensen je daar persoonlijk op afrekenen.

Hoe dan ook, zijn besluit staat vast. Na de pauze staat het punt ‘bestuursverkiezing’ op de agenda. Bauke is niet herkiesbaar en heeft, in tegenstelling tot de aftredenden bestuursleden Sippie van den Berg en Niek Haringsma, nog geen opvolger.

Het is te hopen dat de leden massaal gehoor geven om vanavond aanwezig te zijn. Enerzijds om hem een waardig afscheid te geven en anderzijds om met het bestuur kort van gedachten te wisselen om deze ‘lichte’ crisis om te zetten in een bestuurlijk gezonde vereniging.

Bestuursvergadering VV Irnsum, vanavond om 20:00 uur in de sportkantine.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen