Nieuws no image

Gepubliceerd op 22 mei 2004 | door Redactie

0

Bêd en Brochje

Mieke van der Meer is vorig jaar gestart met haar nieuwe uitdaging. Nu beide zonen het ouderlijk huis hebben verlaten zijn er enkele kamers vrij gekomen op de Abbengawiersterdyk nummer 2. Voor Mieke is het een leuke nevenactiviteit maar geen must om als boerenbedrijf het hoofd boven water te houden.

Over klandizie wordt niet geklaagd. Sinds vorig jaar zijn er zo’n 40 gasten op bezoek geweest. Naast Nederlanders staan er ook een aantal Duitsers, Zwitsers en Engelsen in het gastenboek. Het feit dat men gemiddeld 3 á 4 dagen op de boerderij verblijft geeft aan dat Mieke de zaakjes goed op orde heeft. Zoals het momenteel reilt en zeilt bevalt het prima. Er zijn dan ook geen plannen voor uitbreiding in de vorm van bijvoorbeeld een minicamping.

Het bestaan van Mieke’s Bêd en Brochje is bij de VVV kantoren in de regio bekend. Daarnaast worden toeristen via Camping Molehiem en Jachtverhuurbedrijf Sikkema & de Vries doorverwezen naar Abbengawier. De praktijk heeft uitgewezen dat ook mond-op-mond reclame haar vruchten afwerpt. Vorig jaar waren er gasten uit Zwijndrecht op bezoek. Enige tijd later belden de buren van deze gasten om te reserveren voor een aantal dagen!

Dus mocht u voor dit jaar nog geen vakantiebestemming hebben gekozen…..Voor meer info surf naar de homepage van Mieke: Menu-optie Voorzieningen -> Recreatie.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen