Nieuws no image

Gepubliceerd op 14 oktober 2008 | door Redactie

0

‘Bernefreon’ geopend door burgemeester

Voorzitter van Plaatselijk Belang, Renée Ruiten, gaf aan hoeveel werk er in eigen dorp is gedaan om deze speeltuin weer speelbaar te maken, en hoeveel er is bijgedragen door de gemeente Boarnsterhim, de provincie, het Fonds Buitenspelen, Welkom en Stichting Molehiem. Daarnaast waren er bijdragen van bedrijven in Jirnsum mee: Verhoeve Faber, Elzinga, de Haalbouw en dropfabriek Concorp. 
Na deze toespraak opende burgemeester Schadd de speeltuin, nadat zij alle Jirnsumer kinderen – beide basisscholen waren met alle leerlingen aanwezig – had opgeroepen goed op al dit moois te passen.

Samen met Minke de Haan en Auke Stornebrink onthulde zij de bordjes met de richtlijnen voor omgang in de speeltuin. Deze bordjes zijn door leerlingen van de scholen gemaakt.

../images/nieuws/1-2008/bernefreon4.jpg

../images/nieuws/1-2008/bernefreon5.jpg

../images/nieuws/1-2008/bernefreon6.jpg

Bovendien werd het nieuwe naambord van de boarterstún onthuld. In de speeltuin werd natuurlijk na het formele gedeelte flink gespeeld. Onder andere een partijtje tafeltennis, waar enkele kinderen een demonstratiepartij hielden. Zij speelden tegen elkaar, maar ook burgemeester Schadd wilde wel even een balletje slaan…

../images/nieuws/1-2008/bernefreon7.jpg
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen