Nieuws no image

Gepubliceerd op 30 juni 2003 | door Redactie

0

Beslissingsvragen bepalen winnaar voetbalpool

Net als bij de vorige pool moest er een extra vragenronde ingelast worden. Aan alle drie de finalisten werd gevraagd hoeveel van de poolwedstrijden zij 5 punten hadden gescoord, hoeveel 4 punten etc. Sander Karsten zat er het dichtst bij en is de nieuwe winnaar, op slechts 1 punt gevolgd door Sierd-Jan. Egbert van der meer werd derde. Proficiat!
Overigens wist Sierd-Jan de beste serie neer te zetten: 4 wedstrijden op rij helemaal goed voorspeld. Een opmerkelijke prestatie.

Deze poolronde zijn er aanzienlijk meer voorspellingen gedaan dan de vorige. Door maar liefst 86 deelnemers werden er 755 voorspellingen gedaan, bijna een verdubbeling ten opzichte van de vorige pool. Des te meer reden om het najaar weer een nieuwe competitie te starten!.

Om de pool nog leuker en aantrekkelijker te maken, vragen wij jullie om suggesties aan ons door te geven. Dus vind je bijvoorbeeld dat de puntenverdeling anders moet, of heb je andere tips, mail het dan even naar de poolmanager. Zo draag ook jij je steentje bij aan de ontwikkeling van onze dorpssite!

Pool-Hall-Of-Fame:
Richard van Rees (winnaar najaar 2002)
Sander Karsten (winnaar voorjaar 2003)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen