Nieuws no image

Gepubliceerd op 5 maart 2003 | door Redactie

0

Bestemming Verhoeve Promotieprijs 2002 bekend gemaakt

Binnen een week is er duidelijk geworden waar het geld heen gaat. Piet en Sjoukje verwoorden de keuze als volgt: “Met respect voor andere opvattingen, voor ons was het duidelijk dat deze prijs van € 460,- in het dorp hoort, en wel in het hart van het dorp. En het hart van ieder dorp is het dorpshuis.”

Tijdens de jaarvergadering is het door de voorzitter van de Stichting Beheer Dorpshuis al aangekondigd dat er de komende tijd diverse acties worden georganiseerd. Ze worden gehouden om een stevige financiële basis voor de op handen zijnde verbouw van It Kattehûs te garanderen. De kosten van de verbouw worden op ca. € 300.000 geraamd. “Wij hebben bij de beheerscommissie aangegeven dat dit leuke Verhoeve-bedrag gebruikt kan worden voor een in overleg te bepalen doel bij de eerste actie”, aldus Piet en Sjoukje.

Tot slot willen ze graag nog het volgende kwijt: “Graag dragen wij onze prijs op aan de initiatiefnemers, de doorzetters en alle vrijwillige medewerkers, die zich allemaal (gaan) inzetten voor hetzelfde doel. Dat doel is een dorpshuis waar alle Jirnsumers, op wat voor manier dan ook, in de toekomst graag en veel gebruik van zullen maken.”
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen