TV Eernum no image

Gepubliceerd op 19 februari 2010 | door Redactie

0

Bestuur TV Eernum treedt af

In een brief aan de leden luidt het ‘bestuur’ de Noodklok en legt ook uit waarom de overige bestuursleden, Hilda de Jong en Jane Visser, ook hebben besloten zich terug te trekken. De betrokkenheid van de leden van de vereniginglaat zeer te wensen over; men is amper bereid de handen uit de mouwen te steken. 
Het bestuur legt de toekomst van TV Eernum bij de leden en roept een Algemene Ledenvergadering bijeen. Als er dan géén kandidaten zijn om het bestuur te gaan vormen betekent dat de vereniging ontbonden wordt. Wie belangstelling heeft, kan zich zo snel mogelijk melden bij een van de (ex-) bestuursleden. Overigens zullen de lopende zaken, zoals de organisatie van lessen en competitie voorjaar 2010, plus de financiële zaken, naar behoren afgehandeld worden.

Tennisvereniging Eernum is overigens niet de enige Jirnsumer vereniging die te maken heeft met teruglopende animo om iets te doen, en die springt om bestuursleden. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Plaatselijk Belang en voor diverse activiteiten binnen de voetbalvereniging vorig jaar…
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen