Nieuws 018

Gepubliceerd op 28 april 2014 | door Redactie

0

Biljartseizoen afgesloten in café de Fantast met het clubkampioenschap!!

De club kent zo’n 20 leden waarvan er 16 actief spelend lid zijn, 8 leden op de Donderdag en 8 op de Vrijdagavond. De donderdag voor de iets meer ervaren leden, en de vrijdag voor de jongeren (die ook al weer bijna  40 zijn!)
Na het hele seizoen spannende wedstrijden met verassende winnaars te hebben gehad, was het  tijd om de ballans op te maken….Wie is er dit seizoen de beste biljarter!? We spelen een competitie voor de kerst en een competitie na de kerst, deze nummer 1 en 2 spelen tegen elkaar en de uiteindelijk winnaars treffen elkaar in de beslissende partij om de beker! Zo verschenen in de finales van de Donderdag ploeg, Jappie Hallema en Roel Elzinga, voor de vrijdag waren dat Jan Bleeker en Mient Noordraven.
Jappie verloor het van Roel en Mient won grandioos van Jan, dus troffen Roel en Mient elkaar in de “grand finale” om het clubkampioenschap….
Deze partij over 30 beurten werd uiteindelijk gewonnen door Mient Noordraven, die zich een jaar lang kampioen der kampioenen mag noemen!
Lijkt het je ook leuk om op Donderdag of op Vrijdag mee te spelen, geef je dan op!
Je mag geheel vrijblijvend eens een avond meedoen.

018!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen