Nieuws no image

Gepubliceerd op 21 augustus 2009 | door Redactie

0

Boarnsterstim: reguliere programma

Het programma dat na de “zomerstop” het spits afbijt is het countrymuziekprogramma “Country Music Express”. Op donderdag volgt van 17 – 19 uur het 50+-programma “Healwei Oerstaach” met veel wetenswaardigheden, muziek en gesprekken met …
Op zaterdag begint de programmering met het actualiteiten- en nieuwsfeitenprogramma “Lokaal Besjoen” dat van 11 – 12 uur duurt. Hierin interviews met mensen over onderwerpen welke in of voor onze gemeente (zeer) belangrijk zijn; het weer met Piet Paulusma en een vooruitzicht op de inhoud van de Mid Frieslander van de komende week.
Om 14 uur volgt het programma Focus Op Sport en Cultuur (FOSEC) dat tot 16 uur duurt. Hierin informatie over culturele en sportactiviteiten in onze gemeente. De laatste zaterdag van de maand wordt in plaats van FOSEC POPFocus uitgezonden; waarin veelal een band live optreedt. De zaterdagprogrammering wordt afgesloten met het muziekprogramma “Tusken kofje en wat oars”; een Frysk- en Nederlandstalig muziekprogramma.

Op zondagmorgen beginnen de programma’s om 10 uur met het kerkelijk programma “Tsjerkelûd”; dat om 11 uur wordt gevolgd door het muziekprogramma “Wekker Wurde”. Om 13 uur nemen de mensen van “Rensgerspôleradio” het stokje over en slingeren op een licht satirische wijze muziek, oneliners en “humoristische” berichtjes de ether in. Het laatste programma op de zondagmiddag is het sportprogramma “Boarnsterstim Sportyf”, met reportages, live-verslagen van verschillende sportwedstrijden, en interviews. Maandag heeft de Stim (evenals de vrijdag) geen eigen programma’s; maar op dinsdag wordt één keer in de 14 dagen de raadsvergadering rechtstreeks uitgezonden; met daaraan voorafgaand én erna interviews met diverse raadsleden. Tussen deze programmering door is VitaalFM op De Boarnsterstim te beluisteren. Zie voor de volledige programmering de website http://www.boarnsterstim.nl

Hierop is ook de livestream te beluisteren. Verder is de Lokale Omrop “De Boarnsterstim” te beluisteren op de 105.6 MhzFM in de ether, op de 96.1 MhzFM op de kabel en uiteraard via de hierboven genoemde livestream op internet.

Bezoek- en postadres: Muldyk 1 9001XV Grou ;
tel. 05 66 62 40 00 
fax 05 66 62 21 84 
e-mail : boarnsterstim@hotmail.com  of info@boarnsterstim.nl 

Wilt u eens een radioprogramma meemaken, kom gerust eens langs tijdens de uitzending van De Boarnsterstimprogramma’s, mail (zie hierboven) of bel van tevoren met 05 66 62 35 29 (Hanneke v.d. Hei) of 05 66 62 37 90 (Eelke Bosma) voor een afspraak.

U kunt dezelfde weg bewandelen als u, op wat voor wijze dan ook, geïnteresseerd bent in radiomaken.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen