Nieuws

Gepubliceerd op 11 april 2019 | door Redactie

0

Brasserie 2050 komt naar Jirnsum

Begin april is de Rabobank gestart met de bouw van een tijdelijke glazen kas in Jirnsum: Brasserie 2050.Van 16 t/m 18 april vinden in deze kas bijeenkomsten plaats met als thema ‘de toekomst van ons voedsel’ met als belangrijkste doel om ‘samen voedseloplossingen te versnellen’.

Het voedselvraagstuk houdt iedereen bezig en heeft snel oplossingen nodig: hoe gaan we met de aarde om en zorgen we ervoor dat de groeiende wereldbevolking de aarde verantwoord gebruik. Zie ook Youtubefilmpje: https://youtu.be/i7USWw4lSScDe Rabobank gaat samen met het bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen in gesprek om hierin daadwerkelijk stappen te ondernemen. 

Rens Kroes is partner van dit zogenaamde Food Forward- programma. Haar passie voor gezond en duurzaam voedsel is ontstaan in Fryslân waar haar pake en beppe een boerderij hadden. Van jongs af aan is voeding een belangrijk onderdeel geweest in haar leven waardoor het haar persoonlijke missie is om inzicht te geven in een gezond en duurzaam voedselpatroon. Voedsel zit in haar DNA, net als bij de Rabobank.

Voor de verschillende bijeenkomsten die in de Brasserie worden gehouden, nodigt de Rabobank haar gasten persoonlijk uit. De Brasserie wordt opgebouwd aan de Rijksweg 194 in Jirnsum bij de familie Keulen – tegenover Verhoeve Groen BV waar wij gebruik mogen maken van de parkeerfaciliteiten.

 
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen