Nieuws no image

Gepubliceerd op 3 september 2006 | door Redactie

0

Bulgaars avontuur voor Jirnsumers

In de planning staat het bouwen van een pension voor Nederlandse bezoekers. Voor dit doel is 4000 m2 grond gekocht in het dorp Novo Celo. "De investering in de voorbereiding wordt op 30.000 tot 50.000 Leva ingeschat", vertelt Vasilev. Het gebouw wordt gerestaureerd in traditionele Bulgaarse stijl en zal 6 slaapkamers met in totaal 10 slaapplaatsen bevatten. 

In het dorp Mindja is bovendien 11.700 m2 grond gekocht voor het eventueel bouwen van een camping met 200 staanplaatsen die eventueel gebruikt kunnen worden voor het plaatsen van tenten, caravans en vakantiebungalows. De investeerders zijn ervan overtuigd dat een dergelijke verblijfslokatie erg interessant is voor het organiseren van een goedkope vakantie in Bulgarije. De dochter van de familie Ter Braake, Bianca, is net afgestudeerd aan de school voor Toerisme, en de familie denkt dat deze investering een mooie start van haar carrière zal zijn. De familie Ter Braake is erg enthousiast over de mogelijkheden in de omgeving van Turnovo, met zijn prachtige natuur en een frisse en schone omgeving. 

De familie Ter Braake is alleen teleurgesteld door de problemen die zich voordoen rond het kopen van een groot stuk grond. Dat ligt aan de verscheurdheid van de stukken grond in Bulgarije. Een groot perceel grond is vaak in handen van vele eigenaren die er allemaal een eigen mening op na houden.
Dankzij de goede organisatie van P. Vasilev in Bulgarije, zijn dit soort problemen en risico’s teruggebracht tot een minimum en zijn ze snel opgelost. 

../images/nieuws/1emap/vasilevenzo.jpg

De Bulgaarse pers is geïnteresseerd in dit project!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen