KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 2 juni 2003 | door Redactie

0

”Café de Fantast” Doarpspartij 1 juni

… dat we met een strak blauwe hemel staan te kaatsen? Ja, want met een temperatuur van 28° C was het behoorlijk warm op het sportveld.

Op de lijst van de Doarpspartij stonden 12 parturen ingedeeld. Helaas moest bij partuur 11 nog 1 persoon bij geloot worden wat betekende dat deze partij niet eerder gekaatst kon worden dan dat andere parturen al 2x gespeeld hadden. Dit i.v.m. de verliezersronde die gespeeld moest worden. Gelukkig voor partuur 11 & 12 was Erik van Steen (toevallig aanwezig als toeschouwer) bereid om het gat op te vullen wat de wachttijd voor de parturen zeer inkortte.

Verrassende partijen waren er genoeg deze dag. Een aantal parturen waren op papier niet al te sterk maar door een voor hen gunstige loting konden ze het nog ver brengen. Na leuke en spannende partijen, waarbij het opviel dat het tussenspel veel verschil kon maken, werd er rond 17.00 uur gestart met de finales. Ook hier was het spannend want in beide perken ging de strijd gelijk op.

Na een leuke, warme en sportieve dag werden de prijzen rond 18.30 uur op de volgende wijze verdeeld. Dit nadat de sponsor Jan & Wiep van Café de Fantast werden bedankt voor de bijdrage.

Winnaars ronde
1. Christien de Vries – Mous
Douwe Elzinga
Willem Boelens

2. Linda Karsten
Paul IJsselmuiden
Peter Posthumus

3. Jettina Valk
Hinke van Steen
Roel Elzinga

Verliezers ronde
1. Grietje Altenburg
Jeen ten Hoeve
Marco v/d Meer

2. Jeltsje Spel
Marisca Dalhuizen
Libbe de Vries
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen