KV Irnsum De-Bining-klasse

Gepubliceerd op 9 augustus 2009 | door Redactie

0

‘Café de Fantast’ Teatsen 8 augustus 2009

… kaatsen met een tennisracket ofwel Teatsen genaamd! Dat deze sport steeds bekender wordt in Jirnsum is te merken aan het feit dat al in een vroeg stadium van het seizoen sommige parturen al gevormd worden. Anderen stellen het partuur de avond voor de partij nog samen. Allemaal prima en waar het om gaat is dat er weer een gezellige middag/avond op het sportveld doorgebracht kan worden georganiseerd door KV Irnsum en TV Eernum.

Het is niet alleen gezellig maar de meesten zijn ook nog bloedje fanatiek wanneer ze het racket en de luchtbal ter hand nemen. Sommigen halen de meest bijzondere capriolen uit om het de tegenstander zo moeilijk mogelijk te maken en er voor te zorgen dat de ‘teatsen’ zo klein mogelijk blijven.

Na een zeer geslaagde Teats ledenpartij waarbij we toch weer 33 personen op de been hebben gekregen, werden rond 19.00 uur de prijzen uitgereikt. Nadat het barpersoneel, de kransenmakers en de sponsor van vandaag ‘Café de Fantast’ zijn bedankt worden de waardebonnen van Café de Fantast en de kransen aan de volgende winnaars uitgereikt:

‘De Bining’ klasse

De-Bining-klasse

1) Dorien van Steen

Jacco Elzinga

René van der Meer

2) Carolie Elzinga

Linda Karsten

Mient Noordraven

3) Hinke van Steen

Marit de Vries

Goos Keulen

‘De Voltreffer’ klasse

De-Voltreffer-klasse

 

1) Theo Terra

Jouke Riemersma

Michel Schippers

2) Cor Dijkstra

Alex Dijkstra

William Niemarkt
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑