KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 10 augustus 2008 | door Redactie

0

Café ‘de Fantast’ Teatsen 9 augustus 2008

Resulteerde in een unieke senioren ledenpartij namelijk Teatsen. Kaatsen met een tennisracket of tennissen op het kaatsveld, net wat je wilt.

Met een deelname van 15 parturen waarbij deze verdeeld werden over een A en B klasse was de opkomst erg goed te noemen. Met in totaal 5 speelvelden was het veld ook helemaal vol doordat de afmetingen afwijken van de standaardafmetingen van een kaatsveld. Andere bijzondere regels zijn ook dat de bal niet in 1x boven geslagen mag worden maar eerst gestuit moet hebben. Daarnaast slaat 1 persoon gedurende één eerst op ongeacht of er teatsen zijn of niet. En verder is de lijn in en dat is bij kaatsen net niet zo….

Rond 15.00 uur werd de eerst teats gelegd en de laatste slag viel net voor 19.30 uur. Helaas begon het tijdens de laatste partij toch te regenen maar dat mocht de pret niet drukken. Sommige teatsparturen gingen zelfs zo ver dat ze nog een extra potje teatsen er aan vast knoopten met als inzet een rondje bier. Kortom; een groot succes en gezien de vele positieve reacties zeker voor herhaling vatbaar. 

  

  
De prijzen, waardebonnen van de Keurslager, en de kransen voor de 1ste prijs winnaars werden door de voorzitter van KV Irnsum uitgereikt nadat de sponsor, Jan en Wiep van café ‘de Fantast’, en de kantine vrijwilligers waren bedankt. De volgende teatsers vielen in de prijzen:

A-klasse:
1) Evert Boersma  
Tarek Laarif
Wim de Wit 

2) Kees Keulen
Dirk Kooistra
Peter Posthumus

3) Dorien van Steen
William Niemarkt
Sebastiaan Nugteren

B-klasse:
1) Liesbeth de Vos
Marit de Vries
Martin Hiemstra

2) Juliët Roorda
Rogier Nugteren
Atze Achtien

3) Alida Miedema
Doete de Groot
Jeltsje Spel
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen