Nieuws no image

Gepubliceerd op 14 september 2005 | door Redactie

0

Campingseizoen bijna afgelopen

Camping Molehiem verwelkomde maar liefst 13 vaste gasten in dit zomerseizoen. De vaste verblijvers hadden overigens wel moeite met de koude start van het seizoen, maar waren in de zomer toch goed vertegenwoordigd.
Het slechte weer in het hoogseizoen speelden hier wel op: het was duidelijk dat de passantenplaatsen veel minder goed bezet werden dan in de afgelopen jaren. De gasten uit het buitenland – Portugal, Spanje, Engeland, Italië, Zweden, Amerika – trokken zich daar iets minder van aan en vermaakten zich prima. Fietsen en kano’s konden evenals de voorgaande jaren gehuurd worden om de omgeving te verkennen. 

                             ../images/nieuws/richtsjes/molehiem1.JPG

Camping de Bongerd had minder last van slecht weer, al bleven vooral de fietstoeristen dit jaar weg. De overige gasten hadden vrijwel allemaal voor meerdere weken gereserveerd en kwamen ook gewoon opdagen. In de omgeving van Jirnsum werden meer bezienswaardigheden opgezocht, en voor de kinderen was het pannenkoekfeest toch een hoogtepunt in de vakantie.
Opvallende gasten dit seizoen kwamen uit Spakenburg en zijn opvallende bezoekers, in klederdracht, gebleken. 
Opvallend is dat veel gasten tegenwoordig niet meer letten op de ANWB-borden, maar gebruik maken van hun TomTom-navigatiesysteem. Daardoor blijkt de camping minder goed bereikbaar en komt men via Flansum aanrijden!

                              ../images/nieuws/richtsjes/bongerd1.JPG

                         ../images/nieuws/richtsjes/bongerd2.JPG

En hoewel het seizoen ten einde loopt, is er op beide campings nog voldoende te doen: onderhoudszaken, schilderwerk, sanitair dat eventueel vervangen moet worden, enz. 
Plus natuurlijk het verwerken van de boekingen voor het kómende jaar!
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen