Nieuws no image

Gepubliceerd op 7 februari 2012 | door Redactie

0

Dance, girls!

Afgelopen zaterdag 4 februari nam het Jirnsumse ‘Acces Denied’ deel aan de eerste voorronde van het Noord Nederlands Kampioenschap Streetdance in Leek. Dit onder leiding van hun leidster Kim Rijpma.
Er zijn drie voorrondes waarin teams zich kunnen kwalificeren voor de finale. Deze finale zal plaatsvinden op 2 juni a.s. in Koudum.

Het was voor de meiden de eerste keer dat ze mee deden aan een danswedstrijd. Met nog tien andere teams in de categorie 14/15 jaar recreatie, moesten ze de spits afbijten. Met een verassende choreografie, een inzet van 200% en hun knallende outfit wist ‘Acces Denied’ de jury te imponeren. Het zien optreden van de andere teams zorgde voor veel gezonde spanning.
In de zenuwslopende prijsuitreiking die erop volgde werden elkaars handen flink fijn geknepen. Plek 10 tot 1 werd opgeroepen. Elke keer als ze weer een stapje dichter bij de top 3 kwamen, klonk er vanuit hun hoek een ingetogen gegil. Vanaf plek 5 kon het geluk al niet meer op. Er zou sowieso een beker komen. Wat de meiden totaal niet hadden verwacht, maar natuurlijk wel gehoopt hadden, kwam uit. Een super tweede plek!
Een prachtig resultaat. Het verschil met de nummer één was maar 0,04 punten. In de tweede voorronde op 31 maart in Koudum gaat ‘Acces Denied’ strijden voor de eerste plek.
Een prijzenkast aanschaffen voor Streetdance is nu echt een feit!
acces_denied

Meer zien? Klik hier: http://www.youtube.com/watch?v=IaNqZ-1eaFQ
 

                                              
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑