Nieuws no image

Gepubliceerd op 26 februari 2014 | door Redactie

0

De klachtenbemiddelaar helpt!

In zo’n geval kunt u de hulp inschakelen van Martien Wierdsma. Zij is de klachtenbemiddelaar van de gemeente Leeuwarden. Zij bemiddelt tussen de inwoner die zich onbehoorlijk behandeld voelt en de betrokken ambtenaar. Zij gaat een gesprek aan met als doel het probleem op te lossen voor deze nóg groter wordt of escaleert. Het wegnemen van de klacht staat altijd voorop.

U kunt haar benaderen met al uw klachten over onze (gebrekkige) dienstverlening Bijvoorbeeld: De gemeente reageert niet op mijn brief. Ik word niet teruggebeld. De casemanager heeft geen interesse in mijn persoonlijke omstandigheden. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd.

Wierdsma gaat niet over inhoudelijke klachten. Dus niet over kapotte straatverlichting, losse stoeptegels, zwerfvuil, weigering bouwvergunningen/bijstandsuitkering of het algemene beleid van de gemeente. Bij deze situaties kan via telefoon 14058, de website of een brief een melding woon- of leefomgeving worden ingediend.

Martien Wierdsma is telefonisch, digitaal of schriftelijk te bereiken. U kunt haar benaderen via telefoonnummer 14058. Het invullen van het klachtenformulier op www.leeuwarden.nl kan dat ook.

Zij neemt dan contact met u op.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen