VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 25 juni 2008 | door Redactie

0

De “nieuwe” man.

Dat ben ik dus, Fokke Jan de Vries, geboren en getogen in Stiens en dus gewend om in oranje te spelen. Inmiddels al weer 54 jaar, getrouwd met Saapke en samen de ouders van zoon Richard en dochter Sandra. Als hoofdtrainer al 21 jaar in het vak en Irnsum wordt mijn 6e club waar ik werkzaam zal zijn. Dat de keus om in te gaan op de uitnodiging om een gesprek aan te gaan met Irnsum was niet moelijk voor mij. Na 3 seizoenen CSL (zaterdag 3e klasse) wilde ik het liefst naar een zondagclub, en het is altijd een wens van mij geweest ooit eens Irnsum te trainen. Het gesprek met een delegatie van het bestuur in de 2 gemeenten verliep prettig, al had ik zo een snelle beslissing ook niet verwacht. De dag na het gesprek waren we het eens en een compliment aan de slagvaardigheid van deze delegatie. Het verhaal was helder, boeiend en sprak me zeker om er samen iets moois van te maken. Inmiddels heb ik de jaarlijkse sponseravond bij mogen wonen en heeft een 1e gesprek met de technische staf al plaatsgevonden. De voorlopige selectie is ingedeeld, het voorbereidingsprogramma gemaakt en verspreid dus wat mij betreft mag het 25 juli zijn.

Ik hoop op een bijzonder prettige, leerzame en succesvolle periode bij de VV Irnsum, waarbij als basis voor dit alles het plezier moet zijn. Samen met de vele en trouwe supporters zullen we de schouders er onder zetten om er iets moois van te maken.

Fokke Jan de Vries.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen