Nieuws

Gepubliceerd op 6 augustus 2015 | door Redactie

0

De Stim fan Jim blijft bestaan

Als we terugkijken in de tijd is het niet altijd eenvoudig geweest om de redactie van de Stim te bemannen.

Ook nu was het maar de vraag of er vrijwilligers gevonden konden worden na het opstappen van de vorige redactie. Maar u leest het goed, de Stim van Jim blijft bestaan!

De nieuwe vierkoppige redactie bestaat uit Carla Elzinga (ooit nog lid van Jirnsum Online), Grietje de Vries, Rokkea Agarouj en Elsbeth Koree. Zij zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen voor de eerstvolgende editie. Interviews, informatie, historie, geboorteberichten en ga zo maar door. De nieuwe redactie heeft als doel om gevarieerde onderwerpen te publiceren met voor elk wat wils.

Oproep van de nieuwe redactie
Medio september valt de vernieuwde Stim fan Jim bij iedereen op de mat. Deze vernieuwde Stim zal zich kenmerken door o.a. een nieuwe omslag. Om deze omslag af te maken hebben we jullie hulp nodig. De achterkant van de Stim zal namelijk bestaan uit meer dan 250 foto’s van diverse Jirnsumers.

Mail een portret-achtige foto (selfie mag ook) naar stimfanjim@jirnsum.com. Het kan een foto zijn van jou, jullie kind, heit of mem, pake of beppe. Samen met iemand op de foto? Het kan allemaal!
De foto zal op de achterkant van de Stim worden geplaatst in een formaat van 1cm bij 1cm. Op deze achterkant is iedere maand de foto weer te bewonderen want immers, de Stim is toch fan Jim? We hopen en rekenen stiekem op jullie deelname!

Tot slot, blijf ook vooral punten voor de agenda en kopijmateriaal aanleveren. Dit kan naar het bekende emailadres stimfanjim@jirnsum.com.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen