VV Irnsum no image

Gepubliceerd op 17 december 2007 | door Redactie

0

De Voltreffer

Lang geleden, toen Sonja Bakker zelf nog een leuk mollig meisje was het elke vrijdagavond dipavond. Heerlijk een super grote zak Doritos Nacho Cheese chips en een pot hotte dipsaus van hetzelfde merk(het voorwoord wordt ook gesponserd). Toen was dippen een feest. Dat een dip ook een andere betekenis heeft, ondervinden de mannen van Dick Schambach op dit moment.
 
De afgelopen  wedstrijden werd er bijna geen punt gehaald. Gelukkig waren in die wedstrijden de krachtsverhoudingen in het veld vrijwel gelijk aan de tegenstanders, maar werden er vaak onnodige doelpunten weggegeven en de nodige doelpunten zelf niet gemaakt.
Toch blijven gelukkig alle supporters achter Irnsum staan. De opkomst van onze trouwe supporters bij uitwedstrijden is echt hartverwarmend.
Laten we hopen dat deze warmte ook overslaat naar het gehele team. Trainer Dick Schambach gaat er, zo heeft hij in een open gesprek met het bestuur verzekerd, voor de volle honderd procent voor. Zijn werkzaamheden voor zijn nieuwe vereniging  Berlikum blijven beperkt tot de donderdagavond en de zaterdag. Mochten op die dagen echter activiteiten voor Irnsum zijn, dan gaat Irnsum voor. Ondertussen is het bestuur druk bezig met het voeren van gesprekken met beoogde trainers. Gelukkig is de animo om trainer bij de v.v. Irnsum te worden behoorlijk groot. Indien er nieuws is, zullen wij dat zo spoedig mogelijk bekend maken.
Wij hopen dat na de winterstop de nodige punten gehaald zullen worden, zodat Irnsum ook in het seizoen 2008-2009 in de derde klasse blijft.
Voor 2008 wens ik iedereen een gelukkig jaar met veel leuke voetbalmomenten en een goede gezondheid toe.   
     
Ed den Dulk
voorzitter v.v. Irnsum
 
VAN DE REDACTIE
 
Dit maal geen lange inleiding van de redactie. Hou het er maar op dat door de vele pepernoten het schrijven van een stukje geen must is, 1 dag na pakjesavond. Sinterklaas was populairder als andere jaren. Kerst staat nu weer voor de deur. De wolkjes van zijn stoomboot zijn nog maar net verdwenen of alle winkelketens hebben 1 nacht de winkel omgetoverd van een pakjeshuis van Sinterklaas naar een ware kerstmarkt waar ze in Duitsland jaloers op zouden zijn. Alles draait tegenwoordig om commercie. Niet alleen het voetbal heeft hier dus onder te lijden….
 
Moeten we het echter wel lijden noemen? Het brengt ook veel moois, toch ? Toch ben ik een voorstander van wat minder commercie. In vele opzichten, en dan bedoel ik niet alleen het voetbal, slaat het wel wat door. Bepaalde sporten verdienen meer aan het becommetariseren van programma’s dat het daadwerkelijk zelf sporten aan dat toernooitje en of wedstrijd. Die irritante reclames in de nek zijn hier een goed voorbeeld van.
 
Gelukkig zal het bij de plaatselijke V.V. niet zover komen. De kerstboom wordt weer door Roel S. voorzien van een brandveilige stof (ook zoiets) en alle dagen staan er weer kaarsjes op de tafel. Al met al een gezelligheid van jawelste. Bij deze wensen wij namens de plaatselijke V.V. Irnsum aan al haar leden, vrijwillgers, sponsors en donateuren
 
PRETTIGE FEESTDAGEN EN SPORTIEF 2008
 
 
 
Onder de agenda staan alle inleverdata voor het komend jaar. Onthoud deze data goed. Iedere maand zullen we hem noemen en u herinneren aan het feit dat wij niet alleen dit blad kunnen maken, maar dat veel inbreng van haar leden is vereist. Alvast bedankt voor jullie bijdrage. (s.visser972@chello.nl)  
 
AGENDA
 
– 5 januari 2008     Fancy Fair / Nieuwjaarsreceptie
 
INLEVERDATUM KOPIJ

Voor de volledigheid hierbij alle inleverdata voor het komend seizoen. Noteer deze data a.u.b in uw agenda. De inleverdatum voor de volgende maand is op 30 januari 2008 (een maand later i.v.m winterstop)
 
– 5 maart 2008
– 2 april 2008
– 7 mei 2008
– 4 juni 2008
 
FANCY FAIR 2008
 
Zoals iedereen de laatste 35 ?? jaar wel gewend is bij de voetbalvereniging wordt er ook dit jaar weer een Fancy Fair gehouden door de voetbalvereniging Irnsum. Dit jaar wordt hij net als vorig jaar op dezelfde dag gehouden als het jeugdzaalvoetbaltoernooi en de nieuwjaarsreceptie, namelijk 5 januari 2008. En net als vorige jaren gaat ook dit jaar de gehele opbrengst naar de jeugdafdeling van de voetbalvereniging.
 
De lotenverkoop heeft inmiddels plaatsgevonden. Het is nog even afwachten hoe het in andere dorpen gaat, maar de vooruitzichten zijn goed. Dit jaar heeft Technisch Bedrijf Karsten (TBK) van Henk Karsten de loten gesponsord. Onze dank hiervoor. Ook zijn er weer bedrijven gevonden die enkele prijzen beschikbaar stelden. Onze dank gaat ook uit naar hen.
 
De dag zelf zal net als andere jaren ’s middags in het teken staan van de jeudg. ’s Avonds is het de beurt aan de volwassen. Er zijn enkele spellen te doen, maar de dag staat vooral in het teken van samenzijn en gezelligheid. Wij hopen u allen deze zaterdag in het nieuwe jaar in de kantine te kunnen bewonderen.
 
Gr. De Fancyfair commissie
 
Els, Hermien, Johan, Ruth en Sjouke Pieter
 
NIEUWS VAN HET BESTUUR
 
Voetbalvrienden,
 
Tijdens de laatste ledenvergadering heb ik afscheid genomen als bestuurslid in het algemeen en van de functie van penningmeester in het bijzonder. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier deze taak in het belang van onze mooie vereniging op mij genomen.
 
Gelukkig hebben we ook een nieuwe penningmeester gevonden. Jan Willem Bootsma uit Reduzum, vader van jeugdlid Christiaan Bootsma, heeft deze functie overgenomen. Vanaf 1 december zijn alle zaken overgedragen aan hem.
 
 
Zijn adres en email gegevens zijn:
 
Jan Willem Bootsma
Oan it Swin 8
9008 RE  REDUZUM
0566 – 602994
 
mail: janwillembootsma@upcmail.nl
 
De ledenadministratie is en blijft bij Niek Haringsma.
 
Contributie 2007-2008
 
Tijdens de jaarvergadering is besloten om de contributie als volgt te verhogen (bedragen per maand):
 
          Oud       Nieuw
E/F       4,50       5,50
C/D       5,00       6,50
A/B       7,00       8,50
Senioren  10,50     12,50
Trainen         5,25       6,25
 
Deze verhoging gaat in met terugwerkende kracht op 1 juli 2007. In januari 2008 zullen we een extra incassorun uitvoeren voor de periode 1 juli 2007 – 31 december 2007. Hierbij incasseren we het verschil tussen het oude en het nieuwe contributiebedrag. Vanaf januari 2008 worden meteen de juiste bedragen afgeschreven.
 
Jelle van der Velde
 
WEDSTRIJDVERSLAGEN SENIOREN
 
Buiten de wedstrijdverslagen die te lezen zijn op http://www.jirnsum.com/verenigingen/subsitevvi geen andere wedstrijdverslagen.
 
NIEUWS VAN DE DAMES
 
Gaat u er maar even voor zitten, want dit keer geen verslagen van wedstrijden maar talloze wist u datjes. (notitie redactie: Keurig dames!)
 
·         De dames tijdens het opdrukken op de training luidkeels TRUT moesten roepen.
·         Dit volgens Lisette beter gewijzigd kon worden in L*L.
·         Omdat dat volgens haar eigen zeggen wat lekkerder in de mond zou liggen.
·         Anja tijdens de warming-up tegen Robur naar Geert riep, dat de ballen te hard waren.
·         Lisette vervolgens tegen Anja riep, dat ze anders ook geen problemen met harde dingen heeft.
·         Gea iedereen altijd precies kan vertellen wie de volgende tegenstander is en hoe laat we daar tegen moeten spelen.
·         Zij ook precies de KNVB voorschriften volgt, als ze een scheenbeschermer is vergeten.
·         Zij dan principieel niet deelneemt aan de wedstrijd, zelfs niet eens aan de warming-up.
·         De leider van DTD zich afvroeg wat voor doping Jo-Ann eigenlijk gebruikte.
·         Hij nog niet eerder een dame had gezien die zo kon blijven doorgaan tijdens een wedstrijd.
·         Wij na deze opmerking plotseling ook snappen waarom zij af en toe eens in de apotheek van haar vader snuffelt.
·         Er op weg naar DTD een alternatieve route vol verkeersdrempels werd uitgestippeld.
·         Hierdoor de warming-up met 10 minuten kon worden ingekort.
·         Er soms op zaterdagen thuiswedstrijden een kwartier worden verplaatst bij gelijktijdig spelen van de B-junioren.
·         Zo de drank- en rooktijden wet van de kantine wordt omzeild.
·         In de bekerwedstrijd tegen het damesteam van DKV (Drie Kilometer Verderop) een monsterscore werd neergezet (9-1).
·         Dit Sjoukje (ex inwoonster van het dorp van de gele brigade) een gevaarlijke uitspraak ontlokte.
·         Zij namelijk na afloop aan hun leider mededeelde dat ie vast al uitzag naar de twee wedstrijden in de komende reguliere competitie.
·         Wij in Margje een jonge veelbelovende spits hebben die vorig jaar nog voor de gelen in actie kwam.
·         Dames dus inderdaad toch sneller en beter van begrip zijn.
·         Dit in tegenstelling tot sommige mannelijke spelers en een enkele trainer, die in het verleden de omgekeerde weg bewandelden.
·         De dames geen rugnummer achter op hun shirts hebben.
·         Op deze plaats het logo prijkt van de elftalsponsor.
·         Dit tot veel verwarring leidt bij de tegenstander.
·         Er dan uit wanhoop maar bijnamen worden bedacht, variërend van snelle, blonde, kleine tot tank en sproetenkop
·         De term sproetenkop in het bijzijn van betreffende speelster niet altijd wordt gewaardeerd.
·         Hierna ook wel eens noodgedwongen een wissel moet worden doorgevoerd.
·         De tegenstanders vooraf aan elke wedstrijd worden afgeschrikt door onze ‘onopvallende’ inloop shirts.
·         Het damesteam toch echt serieus moet worden genomen.
·         Er namelijk twee dragende spelers van het 1e heren elftal de trainingen van de dames verzorgen.
·         Bovendien de 1e doelman van het 1e heren elftal de keeperstrainingen van de dameskeepers voor zijn rekening neemt.
·         Zelfs de vlagger/grensrechter van het 1e heren elftal (en tevens het 5e elftal) voor onze wedstrijden is ingehuurd.
·         Hem dit recht geeft op 3 feestjes na afloop van het seizoen.
·         Tijdens de warming-up één van de dames tijdens de warming-up terug gaat naar de kant
·         Ze dit doet omdat haar ‘lipje’ verkeerd zit, in haar schoen
·         De begeleider van CSC commentaar heeft op onze vlagger Klaas
·         Hij vindt dat het net lijkt alsof Klaas Sinterklaas staat binnen te halen, zo enthousiast staat Klaas te vlaggen
·         20 minuten voor tijd Leonie het veld betreedt en alles moet geven wat ze normaal in de hele wedstrijd doet
·         ze daarom als een razende achter de bal aangaat en met een snoeihard schot direct een goal maakt
·         het maar goed is dat ze nu wel ‘bakstenen’ in de BH had want anders lag de bal op de Rijksweg
·         tijdens het inlopen door één van de dames wordt geconstateerd dat het nu lekker voetbal weer is en niet te warm
·         dat deze wedstrijd half november werd gespeeld
·         de overwinning op CSC in de kantine wel heel speciaal gevierd wordt
·         door het vouwen van de boekjes voor de wedstrijd van Heren 1 tegen Grou
·         sommige dames toch beter moeten opletten als ze de tas voor de training inpakken
·         hun eigen spullen dan in de tas moeten stoppen en niet broeken die 3 maten te groot zijn
·         deze tijdens de training voortdurende afzakt en dat er tenslotte in de korte broek wordt getraind
·         het op dat moment 3 graden is
 
 
 
 
 
ÒVERIGE WEDSTRIJDVERSLAGEN JUNIOREN / PUPILLEN
 
Net als andere maanden is de D1 weer hofleverancier. Wij als redactie kunnen ons niet voorstellen dat andere teams geen leuke dingen beleven op de zaterdagochtend. Bij deze dus nogmaals een oproep aan alle leden en leiders om hier de komende maanden verbetering in aan te brengen…
 
V.V. IRNSUM DDDDDDDDDDDDDDDDD1
 
Irnsum D1 – Sc Joure D3
 
We moesten het deze wedstrijd doen met een kleine selectie. Frank had familie “drokte” en Bram was nog niet wedstrijdfit. De twaalf spelers waren ook niet allemaal fit. Michiel heeft al weken klachten en werd daarom in eerdere wedstrijden al meer gewisseld. Maar ook Jorrit Damsma en Albert waren niet geheel fit. Met het missen van twee spelers hebben we maar 1 wissel.
 
En toch stonden we de hele wedstrijd als een TEAM te spelen. Er werd hard gewerkt. Rienk heeft in de middenas bijna een zwarte streep op het veld getrokken. Het liep niet echt super, maar als collectief en met ietwat sober spel haalden we de drie punten binnen. En dat is lekker, want we stonden 1 puntje voor op Joure en met nog 1 wedstrijd te gaan blijven ze onder ons staan.
 
Zowel als in de 1e helft als de 2e helft waren we beter dan Joure. In de eerste helft maakte Michiel de goal. Vanaf de zijkant was het schot verwoestend. Michiel stond als eerste wissel en had zich op de bank goed opgeladen. In de 2e helft maakte Jelle een supergoal. De mooiste actie was van Rients, want hoewel hij links is, schoot hij na een mooie actie met zijn rechtervoet in curve richting goal. Jammer dat de paal in de weg stond.
 
Gaande weg de wedstrijd probeerde het zonnetje het ook nog en werden de vele supporters extra beloond. Na de wedstrijd kregen we van de leiders van Joure te horen dat we terecht hadden gewonnen. En dat horen we niet alleen graag, dat was ook gewoon zo. Het gaat snel met de competitie want over twee weken is de laatste wedstrijd al weer.
 
 
Irnsum D1 – FC Wolvega D2
 
Al weer de laatste wedstrijd van deze competitie. Rene stonden we af aan de C’s en Bram gaat volgend seizoen weer branden (zonder vuuraansteker).
Soms heb je wedstrijden dan wil het gewoon niet en soms heb je wedstrijden dan gaat het vanzelf. Deze wedstrijd ging het vanzelf. Als leiders kun je dan (met alle supporters) genieten. Fantastische inzet, goed spel, etc. etc.. We doen het met zijn allen, maar deze keer wedstrijd was er één die het verdiende om de titel MAN van de wedstrijd te krijgen en dat was onze keeper Lars Bron. Een aantal keren hadden wij aan de zijkant de goal al geteld voor Wolvega en dan een onverwachte redding van Lars. Genieten. De jongens van Wolvega werden er kennelijk ook gek van ons goede spel. Soms leidde dit tot onsportief gedrag (schelden, natrappen etc.) en dat hoort niet, zeker niet bij de D’s. De leiders van Wolvega waren dan ook complimenteus over ons Jirnsum en bepaald niet over hun eigen team.
Het scoreverloop:
 
De start was super, want we stonden binnen een minuut al met 1 – 0 voor. De keeper van Wolvega liet een houdbare bal weer los en daar stond Albert op scherp. Jorrit B, Frank en Jorrit D maakten er 4 – 0 van. Jorrit D zijn goal was een fantastische kopbal. Wolvega pakte voor de rust ook nog een goal. In de 2e helft gingen we gewoon door. Frank liet even zien waarom hij onze spits is (hattrick), Albert en Jorrit B die ook even een extra goaltje meepakten. Ook Wolvega pakte nog twee goals.
De eindstand dus 9 – 3. Daar kun je het weekend wel mee door.
 
In het voetbal krijgen de goals en de makers daarvan vaak de aandacht. Maar iedereen, maar dan ook iedereen maakte zijn paadje meer dan schoon. Ook al sta je door de wissels niet altijd op je favoriete stek (bijvoorbeeld Jelle in de verdediging: maar wel zijn best doen), maar de inzet, het respect voor elkaar en het spelen als TEAM met hoofdletters hebben van de D1 een mooi elftal gemaakt. Deze competitie hebben we afgesloten op de 6e plaats.
 
Ps. Hadden we die fantastische wedstrijd tegen Read Swart gewonnen, dan ……4e
We moeten volgend jaar maar mooi doorgaan.
 
De leiding van D1
 
 
WIST U DATJES DDDDDDDDDDD1
 
 • De D1 speler Rene Faber op 27 oktober direct na de wedstrijd in Heerenveen ongewassen door Remco werd meegenomen
 • Hij die zelfde ochtend in Irnsum met de C’s in de 2e helft mee mocht doen
 • Hij inderdaad bijna DRIE minuten mee heeft mogen doen.
 • Diezelfde Rene als gastspeler na deze wedstrijd thuisgebracht zou worden, maar dit VERGETEN was ?????
 • Diezelfde Rene meerderen prachtig te pakken had door te zeggen dat hij toen naar huis moest lopen (Poppenwier). Ps. Hij had zelf maar vervoer geregeld.
 
 
EN DAN DE FFFFFFFFFFF 1
Jrnsum F1 – GAVC F3
We hebben de wedstrijd met 12-2 gewonnen. De wedstrijd begon uitstekend voor Irnsum. We kwamen dankzij een vroege goal van Joshua gelijk op voorsprong. De vele toeschouwers,die de F1 helden in deze derby wel eens wilden zien, hebben een prachtige wedstrijd gezien. Met uitstekend positiespel, goed samenspel en prachtige goals was het een genot om naar te kijken. Tsja, komen we bij de goals, de ene was nog mooier dan de andere. Een selectie van een aantal goals:
–                 Een prachtige en snoeiharde vrije trap van Joshua.
–                 Een solo van Jacco, welke beheerst werd afgerond door Jacco zelf.
–                 Een formidabele kopbal van Christiaan Bootsma na een prachtige voorzet van Jurjen.
–                 Een hakje van Jurjen.
–                 Een makkelijk scorende Hessel en Dennis van der Laan.
 Alle spelers van Irnsum hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld. Met Christian Bouius achterin en op het middenveld kwam er geen Grouster in de buurt van ons eigen doel, waardoor de overwinning geen enkel moment in gevaar kwam. In de penalty-reeks schoten onder andere Dennis Poldervaart en Bauke Andries hun penalty onhoudbaar in. De toeschouwers waren terecht onder de indruk van onze mannen, die reeds een lange periode ongeslagen zijn. Nog 1 wedstrijd te gaan tegen het sterke WWS en we weten hoe de heren van F1 2007 zullen afsluiten.
Christiaan & Jan Willem Bootsma
 
 
Irnsum F1 – WWS F1
De selectie bestond uit: Bauke Andries Boersma, Christiaan Bootsma, Christian Bouius, Jacco Efdé, Jelle Koster, Dennis van der Laan, Joshua Terra, Dennis Poldervaart, Jurjen Poort, Hessel de Ree
 
De spanning was om te snijden. Wederom op rij mocht ons F1 team, we kunnen oprecht gaan spreken van een “dream-team”, strijden om het kampioenschap nadat ze de voorjaarscompetitie al in hun voordeel hadden geslecht en dus al kampioen waren geworden dit jaar. Nu staan ze in de najaarscompetitie wederom bovenaan op gelijke hoogte met WWS die ook 21 punten uit 7 wedstrijden wisten te halen. Op doelsaldo voerden onze mannen van F1 het tussenklassement aan en hadden dan ook voldoende aan een gelijkspel. De laatste wedstrijd zou bepalen of wederom onze mannen van F1 kampioen werden of dat WWS …….  Nee toch!?.
 
De wedstrijd begint nadat de laatste tips en trucs nog even werden geventileerd door onze leiders Lambertus en Jolanda. Het werd een zware partij met kansen voor zowel Jirnsum als ook voor WWS. Christiaan Bootsma als keeper bleek een gouden greep. Hij pakte vele ballen die op hem werden afgevuurd, zelfs ballen waarbij de supporters de doelpunten al zouden tellen pakte hij nog. Talent? Het hele team acteerde sterk waarbij ook Christian Bouius een prominente rol vervulde door de tegenstander af te blokken en de bal terug te brengen in het spel. Top, of ligt het aan de naam. Persoonlijk denk ik aan de trainers maar ja dat is niet objectief.(hahaha..)
 
Na 20 minuten was het nog steeds 0-0 met kansen voor beide teams. De tweede helft was niet minder spannend. Er werd gevochten voor iedere bal en onze mannen roken het kampioenschap. Immers gelijkspel zou voldoende zijn om kampioen te worden. Ook nu weer zou dit een wedstrijd worden waarbij zowel de leiders, aanwezige trainers, als ook de ouders en andere fans van ons F1 bijna aan de zuurstof moesten.
Het publiek kreeg waar voor hun geld en waren getuige van een enerverende tweede helft waarbij de mannen veel inzet toonden en gretig waren op de bal. Uiteindelijk werd het harde werken van ons team beloond in een 0-0 gelijkspel en dus wederom ……..KAMPIOEN!!!!!!!!!!!!
 
Na een fotoshot en het in ontvangst nemen van het “kampioenscertificaat” zijn de mannen gehuldigd en vond er de kampioenstour plaats op een speciaal aangeklede wagen, ter beschikking gesteld door Poort berging. Daarna werd op jeugdige leeftijd het kampioenschap uitbundig gevierd in café De Fantast waar menige consumptie en wat fastfood werd genuttigd. Hoezo jong geleerd, oud gedaan of zo vader, zo zoon. Gefeliciteerd mannen!!
 
Auteur: Fan, ouder, en trainer Rinze Bouius
 
 
LEER U LEDEN KENNEN
 
 
Wederom heeft de D1 voor onderstaande gezorgd. Vind u onderstaande als leider leuk en of heeft u welkome aanvullende vragen, schrijf dit dan op, maak de stukjes en stuur ze op naar de redactie. De inzet van de d1 wordt beloond. Hierbij alle door heb ingestuurde “leer uw leden kennen” over bepaalde spelers. Daarbij moet gezegd worden dat de vraag over de laatste wedstrijd geschrapt is (censuur) omdat hier sprake was van enig verouderd nieuws.
 
Even voorstellen, interview met Rene Faber (speler van D1)
 
Hoe oud ben je ? Ik ben 12 jaar, 15 april word ik 13.
Waar ben je geboren ? Leeuwarden in het ziekenhuis.
Waar woon je nu ? In Poppenwier
Op welke school zit je en in welke klas ? Op het Bogerman in Sneek, HAVO VWO in klas 1H17.
Hoeveel jaar speel je nu bij Irnsum ? Ik speel nu voor het 2e jaar bij Irnsum
Hoeveel keer train je per week ? Ik train 2x bij Irnsum en zo nu en dan op het veld van Poppenwier.
Op welke positie speel je het liefst ? Mid mid.
Op welke positie speel je het meest ? Als mid mid of als links midden.
Welke sporten doe je nog meer ? Kaatsen.
Wat is je favoriete voetbalclub ? Sc Heerenveen.
Wie is je favoriete voetballer ? Ik vind Alves.wel goed, maar ik heb niet echt een favoriet.
 
 
Even voorstellen, interview met Marco van der Ley (speler van D1)
 
Hoe oud ben je ? Ik ben 10 jaar, 11 november (2007) word ik 11.
Waar ben je geboren ? In Reduzum.
Waar woon je nu ? In Reduzum.
Op welke school zit je en in welke klas ? Op de basisschool de Trije Doarpen Skoalle in Reduzum in groep 7..
Hoeveel jaar speel je nu bij Irnsum ? Dat weet ik zo niet, ik denk 4 of 5 jaar.
Hoeveel keer train je per week ? Ik train 2x bij Irnsum en thuis op het sportveld.
Op welke positie speel je het liefst ? In het centrum van de verdediging.
Op welke positie speel je het meest ? In het centrum van de verdediging.
Welke sporten doe je nog meer ? Kaatsen en GEEN korfbal.
Wat is je favoriete voetbalclub ? Sc Heerenveen.
Wie is je favoriete voetballer ? De keeper Vandenbussche.
 
 
Even voorstellen, interview met Rients de Vries (speler van D1)
 
Hoe oud ben je ? Ik ben 12 jaar, 8 juli wordt ik 13.
Waar ben je geboren ? In Leeuwarden
Waar woon je nu ? In Jirnsum
Op welke school zit je en in welke klas ? Compagnie school in Heerenveen in de 1e klas.
Hoeveel jaar speel je nu bij Irnsum ? Dit is mijn tweede jaar bij Irnsum
Hoeveel keer train je per week ? Ik train 2x in de week bij de club.
Op welke positie speel je het liefst ? Links of rechts voor.
Op welke positie speel je het meest ? Als links voor.
Welke sporten doe je nog meer ? Ik doe alleen maar aan voetbal.
Wat is je favoriete voetbalclub ? Sc Heerenveen.
Wie is je favoriete voetballer ?  Alves.
 
 
Heeft u nog mooie wist u datjes schrijf ze op en mail ze naar de redactie.
 
OPROEP OPROEP OPROEP
 
De redactie van de Voltreffer is op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen met het maken van de Voltreffer. Er zijn enkele ideeën voor nieuwe items binnen het blad. Voor de volgende items zoeken we mensen die ons willen helpen:
 
– Ben jij een liefhebber van gehaktballen en schrijf je graag stukjes. Meld je dan nu aan bij 1 van de redactieleden……….
Week 23 in 2007: Wat een FANTASTISCHE week !!!
 
FEESTWEEK VVI
 
Er zijn door Jappie Sikkema heel veel beelden gemaakt van de feestweek. Hieruit heeft hij inmiddels een selectie gemaakt en dit op DVD gezet.
 
Wilt ook u nog eens nagenieten van de FANTASTISCHE week die we in juni met z’n allen mochten beleven???
Die mogelijkheid is er nu!! Er zijn een aantal DVD’s gemaakt welke u kunt bestellen tegen een kleine prijs. Er zijn de volgende mogelijkheden:
 
Ø  Jubileumweek Revue “De Voltreffer” 2 delen                            € 15,00
Ø  Jubileumweek Receptie duur 60 min                              €   7,50
Ø  Jubileumweek samenvatting gehele week duur 40 min   €   7,50
 
Heeft u belangstelling vul dan onderstaande bon in en lever deze
voor 1 januari a.s. in bij:
Jeltsje Spel, Rijksweg 98 te Jirnsum of Tineke Elzinga, Gravinnewei 21 te Jirnsum
 
Tevens verzoeken wij u het totaalbedrag te voldoen bij inlevering van deze bon!!
 
" >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
 
Ja, ik wil zeker nog eens nagenieten van de jubileumweek van VVI
 
Naam:            ____________________________________________________
 
Adres:            ____________________________________________________
 
Woonplaats:   ____________________________________________________
 
en bestel hierbij:
 
…….. (aantal invullen) DVD(‘s) Revue “De Voltreffer” à € 15,00 (2 delen)
…….. (aantal invullen) DVD(‘s) Receptie à €7,50
…….. (aantal invullen) DVD(‘s) Samenvatting gehele week à € 7,50
 
Het totaalbedrag ad  € …………. heb ik voldaan bij het inleveren van deze bon.
 
Paraaf: __________________
 
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ook de jubileumboeken zijn nog verkrijgbaar. Voor € 10,– kunt u in het bezit komen van het boek met daarin de verhalen en anekdotes door de jaren heen m.b.t. de VV Irnsum. Belangstelling?? Neemt u dan contact op met;
 
Tineke Elzinga, Gravinnewei 21, tel. 0566 -602136
 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Lid worden?

  Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

  Ja, ik word lid!

 • Aankomende evenementen

 • Nieuws van de verenigingen