KV Irnsum Veld-2

Gepubliceerd op 23 augustus 2009 | door Redactie

0

‘De Vries Jachtbouw’ Ouder-Kind partij 22 augustus 2009

… vindt plaats in de vorm van de ‘Ouder-Kind’ partij. Ieder jeugdlid mag een ouder, verzorger, oom, tante, buurman etc. vragen om mee te kaatsen met deze afsluitende jeugdkaatspartij.

Met een lijst van 44 parturen verdeeld over 4 klassen (Welpen 1ste jaars, Welpen, Pupillen en Jongens/Meisjes) wordt om 16.30 uur de eerste bal geslagen. Een luchtbal in dit geval om alle oudere kaatsers, welke anders misschien nooit kaatsen, niet te veel te belasten. Het voordeel van de luchtbal is dat deze veel zachter en groter is dan de traditionele kaatsbal. ‘Nadeel’ is dat de bal veel beter stuitert waardoor sommige ouders en kinder en erg fanatiek worden….

Veld-1

 


NaVeld-3dat iedereen 2x had gekaatst was het tijd voor patat en ranja voor alle deelnemers. Aansluitend werd de laatste omloop gekaatst. Voordat deze omloop van start ging, was het voor veel kinderen al duidelijk wat er in deze laatste omloop gedaan moest worden om nog in de prijzen te vallen.

Veld-4

 

Veld-5

Na een prachtige middag/avond was het om 20.30 uur tijd om de prijzen van deze partij, gesponsord door ‘De Vries Jachtbouw’ uit te reiken. Daar bleef het niet bij want ook de diploma’s van het diplomakaatsen, de prijzen van de competitie, de ‘Priis om útens’ voor Federatie en KNKB werden uitgereikt. Al met al een vol programma voor onze voorzitter en in behoorlijk tempo werden de prijzen voor deze partij dan uitgereikt aan de volgende parturen. Voor de ‘Ouder’ was de prijs een Chinees bon en voor het ‘Kind’ een mooie beker.

Welpen 1ste jaars:

1) Iris Douma

Jacky Douma

2) Martin Rotteveel

Jan Smid

3) Dian Dijkstra

Anita Dijkstra

Welpen-1ste-jaars

Welpen:

1) Joshua Terra

Marcel Terra

2) Anouk Dijkstra

Peter Posthumus

3) Dieuwke Roelfsema

Anita Kant

4) Jurjen Poort

Dirk Kooistra

5) Marc de Jong

Evert de Jong

Welpen

Pupillen:

1) Jildou Smit

Hendrik Smit

2) Anke Damsma

Theo Damsma

3) Lamenda v/d Velde

Berend Riemersma

Pupillen

Jongens/Meisjes:

1) Martine Keulen

Goos Keulen

2) Milan Keulen

Jeanette Keulen

3) Atjella Keulen

Dorien van Steen

4) Jannette Smits

Bouke Nicolai

 

Jongens-Meisjes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑