KV Irnsum no image

Gepubliceerd op 27 augustus 2002 | door Redactie

0

Diplomakeatsen; seizoensafsluiting Jeugd

De start om 17.30 uur beloofde ons dat het onder goede omstandigheden weer een hele prestatie zou worden om iedereen vol aandacht bij de verschillende onderdelen aan het werk te zetten.

Twee verschillende parkoersen waren uitgezet volgens de KNKB regels voor de jeugd t/m 10 jaar en de jeugd van 11 t/m 16 jaar. In totaal 4 groepen gingen onderling de strijd om het hoogste diploma te halen. Bij de diploma’s zijn er 5 categorieën (A – E) waarbij alle onderdelen (6 stuks) bij elkaar worden opgeteld en uiteindelijk het diploma bepalen. A is de laagste en E de hoogste. Van laatst genoemde zijn er maar enkele uitgereikt. De hoofdmoot van de kinderen zit in de categorie B en C. Een keurige prestatie want dan zit men goed op het gemiddelde.

Het diplomakaatsen was dit jaar iets anders georganiseerd aangezien de kinderen voorheen nooit een echte afsluiting hadden van het kaatsseizoen. Dat wilden we graag veranderen en vandaar dat we aansluitend aan het diplomakaatsen patat hebben gegeten met de jeugd. Ook de prijsuitreiking van de competitie was bij deze avond ingepland. De meeste kinderen en ouders zijn dan toch aanwezig en dat is voor een ieder wel zo leuk.

De uitslag van de competitie vindt u ook op deze pagina terug. Nadat we rond 20.30 uur de diploma’s hebben uitgereikt was dit ook het einde van de avond en van het kaatsseizoen. Volgend jaar hopen we de jeugd weer met net zo veel enthousiasme terug te zien op het kaatsveld als dat dit jaar het geval is geweest. Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagd seizoen en willen de ouders hierbij bedanken voor hun hulp en inzet dit jaar.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen