Nieuws no image

Gepubliceerd op 30 augustus 2002 | door Redactie

0

Docudrama over o.a. Jirnsumer jongeren op TV

V8 brengt vanaf maandag een docudrama over jongeren op vakantie in Nederland. Daarvoor is de omroep deze zomer afgereisd naar Bakkum, Renesse en dus Terschelling. En waar kan je dan beter zijn dan op camping Appelhof. Laat dan ook nog net in die week de jongeren uit Jirnsum aanwezig zijn en je hebt bij voorbaat leuke TV. Althans dat was de eerste gedachte bij de jongeren, welke dan ook direct meewerkten met V8. Zeker als je weet dat voormalig Miss Nederland er bij was.

Ze werden een gehele dag gevolgd op het eiland. V8 was zelfs bereid om de taxikosten te betalen. In ruil voor wat – in scene gezette – sensatie? Wel is duidelijk geworden dat de gemeente Terschelling niet zo blij was met het bezoek van de commerciële omroep. Bij gebrek aan voldoende spontane en dus echte gebeurtenissen zijn wat zaken in scène gezet. De jongeren werden daarna ‘beloond’ met een kratje pils. En dat laatste geeft natuurlijk een hele andere invalshoek op de negatieve berichten door de media over drankmisbruik.

Net als de inwoners van Terschelling zijn natuurlijk ook die uit Jirnsum nieuwsgierig wat de uitzending precies gaat brengen. Natuurlijk zal het programma beelden vertonen van grootse feesten, stevig drinkende jongeren, verliefde stellen en gebeurtenissen op ‘the day after the night before’. V8 noemt het docudrama, wij houden het bij sensatie-tv.

Uitzending: ‘UIT JE TENT’, maandagavond 2 september a.s. om 22:25 uur op V8.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen