Nieuws

Gepubliceerd op 3 oktober 2015 | door Redactie

0

Donderdag startsein nieuwe Sylsbrêge

De bouw van de nieuwe Sylsbrêge zal komende donderdag officieel van start gaan. Alle inwoners van Jirnsum zijn uitgenodigd om bij het startsein aanwezig te zijn. Hieronder volgt de uitnodiging van de gemeente en de provincie.

De gemeente Leeuwarden en de provincie Fryslân nodigen u van harte uit voor het startmoment van de bouw van een nieuwe Sylsbrêge in Jirnsum. Deze feestelijke starthandeling is op 8 oktober 2015 om 17.30 uur.

Wethouder de heer Harry van der Molen en gedeputeerde  de heer Klaas Kielstra geven het startsein om de oude brug weg te takelen zodat begonnen kan worden met de bouw van een nieuwe brug.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.15 uur  in eetcafé de 2Gemeenten (Grousterdyk 1) met een kopje koffie. Start programma is om 17.30 uur. Na een woord van welkom door projectleider Johan Apperloo van de Antea Group Nederland zullen wethouder Harry van der Molen van de gemeente Leeuwarden en gedeputeerde Klaas Kielstra van de provincie Fryslân kort het woord voeren.

Daarna lopen we naar de oude Sylsbrêge. Daar geven de wethouder en de gedeputeerde het sein om het eerste deel van de fietsbrug weg te takelen.

Na afloop nodigen wij u uit om in de 2Gemeenten nog een drankje te drinken en een kop snert te eten.

Graag tot ziens op 8 oktober aanstaande in Jirnsum.
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen