Nieuws

Gepubliceerd op 28 maart 2022 | door Redactie

0

Dorpsvisie

Op 5 maart 2022 werd de nieuwe dorpsvisie Jirnsum 2025 aangeboden aan het dorp en wethouder Hein Kuiken van de gemeente Leeuwarden.
 
De wethouder was zeer verrast door de mooie inhoud, vormgeving (dank Sytse Tiemersma!) en de perfecte timing.
 
Immers, na de verkiezingen treedt er een nieuwe raad aan, die dan direct weet wat er speelt in Jirnsum en wat er van hen gevraagd gaat worden de komende tijd.
De werkgroep dorpsvisie gaat binnenkort alle raadsleden dit boekje aanbieden. We zetten Jirnsum weer even duidelijk op de kaart!
 
Het was een feestelijke middag met mooie speeches, muziek van Berend, rokerige vuurtjes, een heerlijk taartje en borreltjes, een leuk springkussen voor de kinderen en een mooi aantal belangstellende Jirnsumers.
 
De oproep van de werkgroep om het niet bij woorden te laten maar met elkaar de handen uit de mouwen te steken was uit het hart gegrepen. Dus wilt u actief bijdragen, laat het ons weten!
 
Heeft u het feest gemist, jammer. Maar gelukkig kunt u de dorpsvisie wel inzien. Hieronder vindt u de link naar het document.
 
Dorpsvisie 20225 jirnsum
 
Wilt u toch liever een papieren exemplaar, stuur dan even een mail met adresgegevens naar guustaelzinga@gmail.com, dan brengen we er eentje langs!
 
 
dorpsvisie-jirnsum-2025
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen