Nieuws

Gepubliceerd op 17 juli 2016 | door Redactie

0

Dorpsvisie Jirnsum aangeboden aan Gemeente Leeuwarden

Vlak voor de start van de gemeenteraadsvergadering van maandag 11 juli jl. werden alle gemeenteraadsleden en B&W van de Gemeente Leeuwarden opgewacht en vrolijk begroet door Hans van Reenen en Guusta Elzinga die iedereen een versie van de nieuwe Jirnsumer dorpsvisie aanboden.
De raadszaal kleurde helder blauw van de 39 boekjes , de visie werd met verrassing en met positieve reacties in ontvangst genomen. “Wat goed dat jullie dit doen”, “een echte visie” , “ Jirnsum is een leuk dorp “, “ goed werk”, ( en…hebben we wat te lezen in de vakantie – of tijdens de vergadering…..) waren zo wat reacties.
Direct na de zomervakantie gaat de werkgroep Wonen en leefomgeving samen met Plaatselijk Belang al met de gemeente Leeuwarden om de tafel om het eerste plan, een update voor het Centrum van Jirnsum, te bespreken en uit te laten voeren.
We gaan er van uit dat hier net zo enthousiast op gereageerd wordt en dat de inwoners elkaar in 2017 kunnen ontmoeten in een gezellig en groen dorpscentrum! We houden u op de hoogte.

De Werkgroep Dorpsvisie Jirnsum
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen