Plaatselijk Belang no image

Gepubliceerd op 1 juli 2002 | door Redactie

0

Een lintje? Nu aanvragen!

Wie kent ze niet? De vrijwilliger die zich al sinds mensenheugenis zorgt dat de speeltuin goed loopt. De mevrouw die al jaren op stap gaat met bejaarden. Zulke mensen zijn er veel in onze gemeente. In Boarnsterhim zijn zo’n 6000 vrijwilligers actief. Daar zijn ongetwijfeld vrouwen en mannen onder die volgend jaar, bij de ‘lintjesregen’ ter gelegenheid van Koninginnedag, een koninklijke onderscheiding kunnen krijgen. En ook mensen die in hun werk een bijzondere prestatie hebben geleverd komen in aanmerking voor een lintje.

Maar: zo iemand moet worden voorgedragen. En omdat de procedure voor de aanvraag een lange weg gaat, moeten die aanvragen voor eind juli op het gemeentehuis binnen zijn. Het is dus nu tijd om na te denken over wie er in uw omgeving volgend jaar een lintje zou moeten krijgen. En u kunt er voor zorgen dat hij of zij dat ook opgespeld krijgt.

Dus heeft u iemand in Jirnsum op het oog die in aanmerking zou moeten komen voor een lintje, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van Plaatselijk Belang. Doe dit vóór zaterdag 27 juli, zodat Plaatselijk Belang nog enige dagen de tijd heeft om alles te coördineren en in te leveren op het gemeentekantoor. Uiteraard zullen we vertrouwelijk met de informatie omgaan.

Secretariaat: mevr. Baukje Terwisscha van Scheltinga, Wjitteringswei 6b Jirnsum (601483)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen