Nieuws

Gepubliceerd op 28 april 2017 | door Redactie

0

Een winderige Koningsdag

Het vooraf aangekondigde weerbeeld zag er niet goed uit. Het zou regenen en waaien op Koningsdag 2017. Bij het openen van de gordijnen deze ochtend scheen echter de zon. Bij een blik op Buienradar zou het ook nog de hele dag droog blijven.

Het gevecht om een goede plek in de Wiide Steech zal in alle vroegte los zijn gebarsten, maar bij aankomst op het strijdtoneel rond half twee, zag het er vredig uit. Niemand met kleerscheuren of blauwe ogen. Nergens afzetlint of afgekrijtte vlakken op de grond. Een ieder zal zich in zijn/haar lot hebben berust. De een had een winderig, maar zonnige plek, de ander een luw en schaduwrijke plek.
Hoe het ook zij; kinderen, ouders en FK- leden bepaalden het toch wel koude straatbeeld. Een enkele bui mengde zich ook nog in het geheel, maar had gelukkig niet de overhand. De wind had vrijspel en bepaalde mede de temperatuur en de lichtinval deze middag.
Er kon gegrabbeld worden, er was een suikerpin machine, er werden zelfgemaakte houten bankjes en bordjes verkocht en er waren wafels voor het goede doel. Speelgoedauto’s, puzzels, spijkerslaan, koek en sopie, limonade, popcorn, knuffels en een springkussen. Alles was er.

Zoals gezegd; het weer kon veel slechter en dus was iedereen tevreden.

 

 

foto 4

 

foto 1

 

foto 3

 

foto 5

 

foto 2
Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen