Nieuws no image

Gepubliceerd op 29 september 2005 | door Redactie

0

Eerste paal Plan Bangma nog dit jaar de grond in

Desondanks liet de heer Radersma van SHP twee weken terug aan een vertegenwoordiger van Plaatselijk Belang Irnsum weten dat de bouw van de drie woningen aan ’t Kampke nog altijd voor dit najaar in de planning staan. Ook aan de woning aan de Rijksweg wil men dit jaar nog beginnen. De beschadigde walbeschoeiing is door middel van langere en bredere planken hersteld.

Als we SHP mogen geloven zal de verkoop van de woningen, tenminste als er niet meer tegenslagen komen, ook ergens in het najaar starten. Het is nog niet duidelijk of hierin ook direct de vijf woningen aan De Stripe worden meegenomen. 

De gezinnen die in de afgelopen jaren hun interesse in dit plan kenbaar hebben gemaakt worden als eerste op de hoogte gesteld. Zij krijgen dus in principe dan de mogelijkheid om hun belangstelling – het nemen van een optie of direct kopen – kenbaar te maken. 

Een of twee weken later zal het, indien er nog woningen te verhandelen zijn, in de openbare verkoop komen. Het is dus beslist niet zo dat er, zoals sommige wilde verhalen willen doen geloven, al woningen toegewezen of zelfs verkocht zijn.

Hier het gedeelte wat opnieuw is aangebracht

Rechts is goed zichtbaar dat tegen de oever van de Boarn ook een stuk walbeschoeiing uit zijn verband is getrokken

Op dit stuk grond, strak ’t Kampke genaamd, komen de drie woningen waarvan SHP dit jaar nog de palen de grond in wil hebben.

 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen