Nieuws no image

Gepubliceerd op 22 oktober 2006 | door Redactie

0

EHBO vereniging in ‘Swier Waar’

Tijdens de jaarvergadering van EHBO vereniging Raerd en omstreken is door het zittende bestuur geconstateerd dat de vereniging op de huidige manier niet meer kan blijven bestaan. Deze constatering kon volgens de leden niet binnen de vereniging blijven. De EHBO’ers hebben dan ook besloten om via dit bericht u hiervan in kennis te stellen, omdat de vereniging er niet alleen is voor de EHBO’ers maar ook voor u.

Wat doet nu de EHBO vereniging zoal voor Jirnsum en omgeving? Als vrijwilligers staan wij klaar om de organiserende vereniging of organisatie te assisteren bij sport- en andere evenementen; het is een verplichting dat de organisatie EHBO’ers in moet huren. Niet alleen bij sportactiviteiten, maar ook op straat en in de wijk zijn wij er.

Wat kunnen we nu doen om de vereniging te laten bestaan? In ieder geval zijn er nieuwe leden nodig. Daarom doen we ook een dringend beroep op alle dorpsgenoten die een geldig EHBO diploma hebben, lid te worden van onze vereniging. Nieuwe inwoners kunnen zich laten overschrijven en een ieder kan een cursus volgen. Bovendien willen wij de ondernemers, instellingen (scholen) en de gemeente vragen om de EHBO-er’s die zij in dienst hebben voor hun bedrijfshulpverlening, te stimuleren lid te worden van bovengenoemde vereniging. Oefenen dichtbij huis geeft dorpsgenoten die geen auto ter beschikking hebben, de kans hun diploma te behouden en te benutten. Op deze manier en met deze inspanningen zou de vereniging kunnen blijven bestaan.

Wilt u meer weten, neemt u dan contact op met iemand van het bestuur:

Nynke de Groot, tel.: 06 11132482
Margaretha van Balen, tel.: 06 51423520
Jildau Janse, tel.: 058 – 2991228
Grietje Kluvers, tel. 0566 – 601639
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Lid worden?

    Steun jirnsum.com en word lid van het Plaatselijk Belang!

    Ja, ik word lid!

  • Aankomende evenementen

  • Nieuws van de verenigingen